SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lider Gibi Oynarsak Alırız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:45:41
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Ramazan Kahya, şehrin desteği ve duasıyla bu sezon mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. 

Ligin bitimine 2 hafta kaldığını ve Menemen Belediyespor ile deplasmanda önemli bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden tecrübeli futbolcu, "Ligin bitimine 2 hafta kaldı. 3 Puan farkla lideriz ve avantaj bizim elimizde. Önümüzde Menemen Belediyespor karşılaşması var. Bu hafta deplasmanda önemli ve zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Menemen Belediyespor kazanmak için elinden geleni yapacak. O nedenle zorlu bir karşılaşma olacak. Onlar ilk 5 içerisinde yer almak bizde şampiyonluk turu atmak için mücadele edeceğiz. Lider takım gibi oynarsak, deplasmanda istediğimiz sonucu alırız" dedi.

Kahya, takım olarak Menemen Belediyespor karşılaşmasına iyi bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Ligin bitimine 2 final haftası kaldı. Bu sezon, geride kalan sezonlarda yarım bırakmış olduğumuz işi tamamlamak istiyoruz. Bu anlamda önümüzdeki Menemen Belediyespor karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlandık. Zorlu mücadeleden galip ayrılırsak, büyük oranda bu işi bitiririz. 3-4 yıldır Play-Off'tan dönüyoruz. İnşallah bu sezon şampiyonluk ipini göğüsleyecek takım biz olacağız. Önümüzde 2 maç kaldı. Bu maçlarda da istediğimiz sonuçları alıp, mutlu sona ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız