SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lider Kalmak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-11-10 01:31:14
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta lider durumda bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un forvet oyuncusu Erdal Küçükkara, Adıyaman 1954 Spor’u yenerek, liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

TFF Antrenman Sahası’nda gazetecilere açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, takım olarak iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bunu sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Küçükkara, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşısında iyi bir mücadeleyle 3 puanı aldıklarını ifade ederek, “İlk önce zorlu maçtan üç puan çıkardığımız için takım olarak çok mutluyuz. Maç çok zor oldu. Karşılaşmanın 20 dakikada 10 kişi kaldık. O dakikadan sonra biz zoru biraz kolaya çevirdik. Herkes iki kişi oynadı. Daha iyi mücadele etti. Mücadele gücü yüksek bir maç oldu. Karşımızdaki rakipte bu ligin şampiyonluğa oynayan takımlardan bir tanesi ve iyi bir kadroları var. Biz üç puanımızı aldık, mutluyuz. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz” dedi.

“RAKİBİMİZDEN DAHA İYİ MÜCADELE ETMELİYİZ”

Adıyaman 1954 Spor’un da kendileri gibi şampiyonluk iddiasının olduğuna dikkat çeken Küçükkara, zorlu deplasmanda mutlak 3 puanı hedeflediklerini belirtti.

Golcü futbolcu, Adıyaman deplasmanının kolay olmayacağını vurgulayarak, şunları söyledi: “Bu haftaki maçın havası bu ligin üstünde gibi duruyor. En zor deplasmanlarımızdan bir tanesidir. Final maçı gibi görülüyor artık. Büyük ihtimalle seyirciler stadyumu dolduracak. İyi bir atmosfer olacak. Futbol anlamında seyir gücü yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. İnşallah kazasız belasız bir maç olur. Sadece futbolun konuşulduğu bir maç olur. Biz o maçtan da üç puanla ayrılmak istiyoruz. Deplasmanda rakibimizden daha iyi mücadele ederek, üç puanla ayrılacağımızı düşüyorum. Liderliğimizi sürdürmek istiyoruz.”

“LİDER KALMAK ÖNEMLİ”

Liderliklerini sürdürmek istediklerini dile getiren Küçükkara, “Zorlu bir gruptayız. Birçok takımın şampiyonluk hedefi var ve haftalar geçtikte maçlar daha zorlu geçiyor. Şuanda grubun lideriyiz ve lider kalmak istiyoruz. Ligde lider olmak zordur. Asıl zor olan liderliğini devam ettirmektir. Biz, bu zoru inşallah her hafta başaracağız. Önümüzde şimdi Adıyaman 1954 Spor maçı var. Önceliğimiz bu maçtan galip ayrılarak, liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız