SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lider Olmak Kolay, Orada Durmak Zor"

0
Güncellendi - 2016-10-15 03:56:53
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Lider olmak kolay ama orada durmak zordur. Teknik ekip ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Şanlıurfaspor karşısında iyi mücadele ortaya koyarak, dönmek istiyoruz” dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, ligin yedinci haftasında Pazar günü 19.00’da deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacakları karşılaşmada tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade eden Ravcı, “Liglere milli takım arası girmişti. Bu arayı futbolcular iyi değerlendirdi. Verilen iznin ardından futbolcular hazırlıklara başladı ve hazırlıklar son buldu. Çalışmalar iyi gitti. Her hafta birbirinden zorlu maçlar oynanıyor. Haftalar ilerledikçe takımlar daha da kendini buluyor. Bundan sonraki haftalarda önceki haftalar gibi zorlu geçecek. Bunun bilincinde hazırlıklarımızı tamamladık. Yine zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Şanlıurfaspor zorlu bir ekip olduğunu biliyoruz. Bizde iyi bir ekibiz. Bunu geçmiş altı haftada gösterdik. Liderliğimiz devam ediyor. Amacımız deplasmanda iyi bir mücadele ortaya koyarak, üç puanla ayrılmak. Liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Lider olmak kolay ama orada durmak zordur. Teknik ekip ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Deplasmanda iyi mücadele ortaya koyarak, dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Son günlerde kamuoyunda dolaşan ‘Takımda Parasal sıkıntı olmazsa, Şampiyon olur’ söylentilerine de cevap veren Ravcı, “Profesyonel bir iş yapıyoruz. Elbette ki futbolda para önemli. Para futbolun olmazsa olmazıdır. Fakat her şey değildir. Şuana kadar maddi sıkıntı yaşamadık. Ödemelerde bazen gecikmeler yaşanıyor. Bütün kulüplerle yaşanıyor. Fakat biz bugüne kadar böyle bir sorun yaşamadık. Küçük sıkıntılar yaşamışlığımız oldu. Bundan sonrada yaşamayacağımız anlamına gelmez. Yönetim kurulu bu anlamda ciddi bir çalışma içindeler. Futbolcularımızın ileriye dönük alacakları var fakat tarihleri henüz gelmemiş. Ben çok fazla ekonomik anlamda sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. Yaşasak ta bu takım içine yansımaz. Bizim takım karakterli futbolcu grubuna sahibiz. Takımda arkadaşlığımız, birlik ve beraberliğimiz üst seviyede. Bunu da hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız