SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lider Ülke Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:39:34
A- A+ PAYLAŞ

 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, “PKK terör örgütü, İslam düşmanıdır” dedi. 
 

Malatya’da, partisinin il yerel yönetimler toplantısına katılan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, PKK terör örgütüne ağır eleştirilerde bulundu. Tanrıverdi, terör örgütünün piyon olarak kullanıldığını savunarak, “Güya Türkiye’nin önünü kesmek için çaba sarf ediyorlar. Türkiye, bu kadar ileri gitmesin, büyümesin, bölgesinde ve dünyada lider olmasın içerdekilerde, dışarıdakilerde böyle bir bakış ortaya koyuyor. Ve özellikle dışarıdakiler terör örgütünü piyon olarak kullanıyor. Terör örgütünün insanlık düşmanı olduğunu biliyorduk, bebek katili olduğunu biliyorduk. Ama Ramazan ayında oruçlu evlatlarımıza kıyacak kadar dinsiz olduklarını, İslam düşmanı olduklarını doğrusu bu olaylarda net bir şekilde gördük. Ramazan ayında kesinlikle insan değil, bir canlı öldürülemez. Müslümanların en mukaddes ayıdır. Kitabımız Kuran-ı Kerim bu ayda inmeye başlamıştır. Her dinin kendine göre mukaddes olduğu ayları, günleri vardır. O günlere saygı gösterilir. O din mensubu olmasanız da saygı gösterirsiniz. Ama bu katiller, bu caniler, bu eşkıyalar görüyorsunuz ki, Ramazan ayı dinlemeden, oruçlu demeden askerlerimizi, güvenlik güçlerimizi şehit ediyorlar. Bu eylemleriyle İslam düşmanı olduklarını çok açık bir şekilde ortaya koymuşlardır” şeklinde konuştu.
 

Terörün kazınıp, yok edilmesi için çalıştıklarını kaydeden Tanrıverdi, “Terörün kazınıp, yok edilmesi için hükümetimiz, devletimiz el birliğiyle milletimizle bütünleşerek çalışmalarını sürdürmektedir. Operasyonlar yapılmaktadır. İnleri dağılmıştır. Ve inşallah o dışarıdan onlara destek verenlerde meselenin ne olduğunu, Türkiye’nin kim olduğunu anlamışlardır. Tarihimizden de bilirler. Eğer biraz daha ileriye gidecek olurlarsa, elbette piyonlar ve maşalar hesabını vereceği gibi arkasında onu oynatanlarda bunun hesabını ödeyeceklerdir” diye konuştu.
 

Tanrıverdi, Türkiye’yi ileri demokrasiyle buluşturacaklarını belirterek, şunları kaydetti: “Demokrasinin beşiği olarak tanımlanan yerel yönetimler unutulduğu içindir ki, bir türlü Türkiye’de demokrasi gelişemedi. Demokrasinin gelişemediği yerde elbette insan hakları gelişemez, hukukun üstünlüğü gelişemez. AK Parti iktidarımız iş başına gelir gelmez daha 2004 yılında yere yönetimlerde reform adıyla bir çalışmayı başlattı. Bu reforma devam ediyor, devam edecek. Hedefimiz 2023. Türkiye’yi ileri demokrasiyle buluşturacağız. Türkiye’yi ekonomik ve sosyal yönden refaha ulaştıracağız. Ve lider ülke Türkiye yapacağız.”
İl yerel yönetim toplantısının Malatya adına büyük önem taşıdığına da vurgu yapan Tanrıverdi, “İl yerel yönetimler toplantısı Malatya için önemli bir toplantıdır. Malatya Belediyemiz 2014 seçimlerine büyükşehir belediyesi olarak girecektir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız