SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lidere Bileniyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:57:48
Lidere Bileniyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 3. Lig 4. Grup takımlarından Malatya Büyükşehir Belediyespor, 68 Aksaray Belediyespor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü. 

Grup'ta 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2'de mağlubiyet alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 6. haftasında deplasmanda grubun lideri 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Atatürk Spor Salonu'nda Antrenör Kamil Özbey yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı oyuncusu Furkan Baba, grubun lideri 68 Aksaray Belediyespor ile zorlu bir müsabaka oynayacaklarını ifade etti. Baba, "Bu hafta liderle oynayacağız. Zorlu bir karşılaşma olacak. Rakibimiz şuana kadar maç kaybetmedi. Bu maça iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Deplasmanda galip gelip, ligin ilk yarısını güzel bir şekilde tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Baba, takım olarak her yıl Play-Off'lara kaldıklarını belirterek, "Her yıl bir üst lige çıkmak için mücadele ediyoruz. Play-Off'lara kalıyoruz ama bir üst lige çıkmak nasip olmadı. Bu sezonda bir üst lige çıkmak için mücadele ediyoruz" dedi.

Takımda iyi bir ortam olduğunu dile getiren Baba, "Takımda ağabey-kardeş ilişkisi var. Büyüklerimiz her zaman bize destek oluyor. Hocalarımız bizimle yakından ilgileniyorlar" ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor, 68 Aksaray Belediyespor ile Pazar günü 14.00'da Aksaray Atatürk Spor Salonu'nda karşılaşacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız