SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lidere Direnemediler

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sahasında Sivas Gazi Lisesi Spor’a 4-0 yenildi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Kemal Dizdar, Mustafa Kılınç, Osman Yener hakem üçlüsü yönetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü sahaya Şeyma Yıldırım, Dilara Sultan Akduman, Gülşen Özdil, Seda Erdem, Berfin Fırat, İkranur Sarıgül, Selinay Çaybaşı, Sude Uçan, Buse Uçan, Gözde Uçar ve Elanur Demir on biriyle çıktı.

Sivas Gazi Lisesi Spor ise sahada Ümmühan Susuz, Şerife Hazırbulan, Hatice Küçükyıldız, Zeynep Soyguncu, Beyzanur Çoban, Edanur Aykan, Kader Şimşek, Figen Naçar, Safiye Pınarbaşı, Tuğba Doğan ve Mervenur Kılıçaslan on biriyle mücadele etti.

Sivas Gazi Lisesi Spor, ilk yarısını 2-0 üstün tamamladığı karşılaşmayı 4-0 kazandı. Sivas ekibinin gollerini 1’nci dakikada Safiye Pınarbaşı, 20’nci dakikada Figen Naçar, 48 ve 67’nci dakikalarda Tuğba Doğan kaydetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü bu mağlubiyet sonrası haftayı 27 puanla 7’nci sırada tamamladı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız