SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lideri Yakalamak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:14:53
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da kulüp idari menajeri Selçuk Günaydın, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. 

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Selin Hotel’de sürdüren Yeni Malatyaspor’da kuvvet antrenmanları sona erdi. Sarı-kırmızılı takım geriye kalan 8 günlük süreçte ikinci yarıdaki oyun sistemine yönelik çalışmalar yapacak.

Devre arası kamp çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, ilk yarının son karşılaşması olan Bayrampaşa maçında alınan mağlubiyetin futbolcuları derinden üzdüğünü belirterek, futbolcuların ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayan Günaydın, “İkinci yarının ilk maçında Anadolu Selçukluspor ile karşılaşacağız. Bay haftası hariç 4 haftada iyi sonuçlar alarak, lider Balıkesirspor’u yakalamak istiyoruz. Bu anlamda da ligin ikinci yarısına oldukça iyi hazırlanıyoruz. Takımda iyi bir hava var. Futbolcularımız oldukça hırslı ve istekli, buda teknik heyetimizin yüzünü güldürüyor. Ligin ikinci yarısı bizim için farklı olacak” dedi.

Günaydın, kadrolarına Emre Hasan Balcı ile Mehmet Türkmehmet’i kattıklarını hatırlatarak, takımda eksik mevkileri iki kaliteli oyuncuyla doldurduklarını ifade etti.

Günaydın, Emre Hasan Balcı ve Mehmet Türkmehmet’in kadroyu daha da güçlendirdiğini belirterek, “Emre Hasan Balcı, tam aradığımız bir orta saha oyuncusu idi. Keçiörengücü maçında da gerek kalitesini gerekse de takımımıza ne kadar faydalı olacağını gösterdi. Mehmet Türkmehmet de sol bekte ileriye çıkışları, savunmaya yardımı ve ortalarıyla teknik heyetimizden ve bizlerden tam not aldı. Sezon başında kaliteli bir kadro kurmuştuk. Bu iki oyuncunun da kadromuza dahil edilmesiyle daha da güçlendik. Bunun yanında ligin ilk yarısında istedikleri performansı sergileyemeyen futbolcularımız, kamp çalışmalarında kalitelerini göstermeye başladılar. Bizim için en büyük transfer bu futbolcularımızın kendi performanslarını yakalamaları oldu” diye konuştu.

Antalya kampının 18 Ocak’ta sona ereceğini kaydeden Günaydın, Bozüyükspor ve Tepecikspor ile birer hazırlık maçı oynayacaklarını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız