SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liderler Buluşamadı Ama..

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Celal Berktaş, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte AKP İl Başkanı Mustafa Şahin'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

CHP İl Başkanı Celal Berktaş, iadeyi ziyarette bulunduklarını aktararak, "Hem iadeyi ziyaret hem de AKP'nin yeni il yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunmak için ziyarette bulunduk. Ziyaret amacıyla şeker fabrikası alanında yapılacak olan hastanenin başka bir yere yapılmasını istiyoruz. Biz hastanenin yapılmasına karşı değiliz. Hastanenin yapılacak olan yeri kamuoyunda tartışma konusu oldu. Hastanenin ihalesi ertelendi. Bunun bir fırsat olarak değerlendirilip, yerinin değiştirilmesi konusunda AKP'den duyarlılık istiyoruz" dedi.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ise, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, siyasi partilerin öncelikli olarak ülke için yerelde de il için birlik ve beraberlik içinde çalışma yapması gerektiğini vurguladı.

Farklı düşünceleri bir zenginlik olarak kabul ettiklerini belirten Şahin, şeker fabrikası alanına hastane yapılması konusunun daha öncede tartışıldığını ve son olarak en iyi yerin şeker fabrikası arazisi olarak kabul edildiğini belirterek, "Teknik nedenlerden dolayı ihalenin ertelendiğini biliyoruz. Hastanenin başka bir yere taşınması zaman kaybına neden olacaktır" dedi.

Ziyaret esnasında parti genel başkanlarının bir araya gelemeyişlerinin vurgulanması üzerine AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, "Onlarda görüşeceklerdir" dedi.

Nemrut Dağı'na Malatya tarafından çıkılan yolun yeni düzenleme için gerekirse tahrip edilmesini açıklayan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın ifadeleri ile ilgili olarak ise Şahin, sorumluluk bölgesindeki insanların sözlerini tartarak sarf etmesi gerektiğini belirtti. Şahin, şehirleri kaynaştıracak bir çabanın gösterilmesi gerektiğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız