SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liderler Değişmedi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:09:32
Liderler Değişmedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Futbol Ligi’nde U-19 1. Küme ve U-15’lerde liderler değişmedi. 

U-19 Ligi’nde 6. hafta sonunda Demirspor 16 puanla liderliğini sürdürdü. Demirspor’u 15 puanla Telekomspor takip etti. Malatyaspor 13 puanla üçüncü sırada bulunurken, 13 puana sahip Adafı Kartalspor dördüncü sırada yer aldı. Haftayı bay geçen Malatya İl Özel İdarespor 7 puana sahip. 7 puanlı bir diğer takım Battalgazi Belediyespor 7 puanla altıncı sırada bulunurken, 5 puan toplayan Sanayispor yedinci sırada yer aldı. Ligde ilk puanlarını alan 1932 Malatya Gücü 3 puanla sekizinci sırada yer alıyor. Ligde 3 puanlı Orduzuspor dokuzuncu, yine 3 puana sahip olan 44 Malatyaspor ise onuncu sırada bulunuyor. Grupta 1 puana sahip Malatya Fenerspor son sırada yer alıyor.

U-15 Ligi’nde A Grubu’nda Malatya Fenerspor 14 puanla birinci sırada yer alıyor. 13 puanlı Telekomspor ikinci sırada bulunurken, 10 puanlı TEKSpor üçüncü sırada yer alıyor. Grupta 4 puanlı Adafı Kartalspor dördüncü, yine 4 puanlı Demirspor ise beşinci durumda. Son sıradaki SHÇEKSpor ise son sırada yer alıyor.

U-15 Ligi’nde B Grubu’nda ise Sanayispor 13 puanla liderliğini sürdürdü. İkinci sırada yer alan Malatya İl Özel İdarespor 8 puana sahip. 6 puanı bulunan Sancaktarspor’un üçüncü sırada bulunurken, 2 puanlı 44 Malatyaspor dördüncü sırada yer alıyor. Son sıradaki Kale Gençlerbirliği’nin puanı bulunmuyor.

Liglerde hafta sonu oynanacak maçların programı şöyle: U-19 1. Küme Ligi Cumartesi Yeşiltepe 11.00 Telekomspor-Malatya İl Özel İdarespor, 13.00 Malatyaspor-Malatya Fenerspor, 15.00 1932 Malatya Gücü-Sanayispor. Orduzu Pınarbaşı 14.00 Orduzuspor-Adafı Kartalspor, 16.00 Demirspor-Battalgazi Belediyespor.

U-15 Ligi Pazar Yeşiltepe Stadı 10.00 Demirspor-TEKSpor, 11.30 Sanayispor-Kale Gençlerbirliği. İnönü Üniversitesi Stadı 10.30 44 Malatyaspor-Sancaktarspor, 12.00 Malatya Fenerspor-SHÇEKSpor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız