SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liderleri Malatya Cezaevindeymiş

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul genelinde 10 farklı benzin istasyonunu soydukları belirlenen bir çete çökertildi. Malatya Cezaevi'nde bulunduğu belirtilen çete liderinin cezaevinden yönlendirdiği zanlıların kar maskesi ve silah kullanarak gerçekleştirdikleri soygunlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri Tuzla, Pendik, Kartal Maltepe, Bahçelievler, Bağcılar ve Silivri ilçelerinde toplam 10 farklı benzin istasyonunda silahlı ve maskeli soygun gerçekleştiren çeteyi operasyonla yakaladı. Yaklaşık 10 benzin istasyonunun silahlı ve kar maskeli olarak gasp edilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri Küçükçekmece ve Bağcılar'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda 6 şüpheli şahıs yakalandı.

Yapılan tahkikat sonrası yakalanan şahısların çaldıkları otomobillerle, belirlediklerini benzin istasyonlarını soydukları belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren polis, örgüt üyelerinden birinin sahte para suçundan Konya Cezaevi'nde, örgüt liderinin ise insan kaçakçılığı suçundan Malatya Cezaevi'nde bulunduğunu belirledi. Örgüt liderinin çeteyi cezaevinden yönettiği öğrenildi.

Yakalanan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda, 1 adet tabanca, 3 adet şarjör ve 28 adet dolu fişek ele geçirildi.
Şahısların soygun sırasında kar maskesi ve silah bazen ise güvenlik görevlisi kıyafeti ve tulum giydikleri belirlendi. Soygun anları benzin istasyonlarındaki güvenlik kameraları tarafından görüntülenen çete üyeleri sorgularının ardından adliyeye sevk edildi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız