SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Liderliğe Yükseldiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:45:36
Liderliğe Yükseldiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ayyıldız Ampute Futbol Takımı'nın Başkanı Ali Karaoğlan, sezon başı itibariyle kendilerine belirledikleri hedef doğrultusunda sapmadan yollarına devam ettiklerini söyledi. 

Geçen hafta deplasmanda Bursa Ampute takımını yenerek büyük bir avantaj yakalayan Malatya Ayyıldız Ampute takımı, puan tablosunda birinci sırada bulunuyor. Sezona iyi başladıklarını belirten Malatya Ayyıldız Ampute Futbol Takımı'nın Başkanı Ali Karaoğlan, "Sezona iyi başladık ve iyi de devam ediyoruz. Bursa Ampute maçına gelirken averajla ikinci durumdaydık. Grubun namağlup takımlarından birisiyiz. İki beraberliğimiz var, o da rakiplerimizle deplasmanda oynadığımız maçlarda. Bursa’dan aldığımız 3 puanla yolumuza devam ediyoruz. Bu galibiyet önümüzdeki hafta oynayacağımız zorlu Samsun maçı öncesi bize moral oldu. Emeği geçenlere ve Futbolcularıma teşekkür ediyorum. Umarım bu sezon hedefimize ulaşırız. Takımımızın genel koordinatörlüğüne de İsmail Karataş’ı getirdik. Kendisi takımımızın sorunlarının çözümü noktasında takımımıza katkı sunan bir isim. Umarım hayırlı olur" şeklinde konuştu.

“TÜM FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM”

Malatya Ayyıldız Ampute Takımı Antrenörü Suat Canlı ise yaptığı açıklamada, alınan başarıdan dolayı tüm futbolcularını kutladı. "Yolumuza devam edebilmemiz için önemli bir maçtı" diyen Canlı, "Maça iyi başladık. Fakat golün gecikmesi takımda stres yarattı. 29. dakikada bulduğumuz golle öne geçince rahatladık. İkinci yarıda ise rakip gol için baskı yaptı ancak ikinci golü bulduk. Önümüzdeki bir engeli daha aşarak yolumuza devam ediyoruz. Bu maç bitti. Önümüzdeki maça bakacağız. Tüm futbolcularımı kutluyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız