SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Liderliği Geri Alacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:14:28
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Caner Ağca, liderliği Pendikspor'a emanet ettiklerini belirterek, zirveyi yeniden alıp, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istediklerini söyledi. 

Hacettepespor maçının geride bıraktıklarını dile getiren Caner Ağca, “Beklediğimiz gibi kendi sahamızda zor bir rakip ile karşılaştık. İlk maçta da bizi çok zorlamıştı. Golü bulana kadar zorlandığımızı söyleyebilirim. Şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attık diyebilirim. Ama biz bu maçı geride bıraktık. Önümüzde moralli bir Fethiyespor takımı var. Kartalspor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek, haftaya moralli girdiler. İnşallah deplasmandan 3 puan ile döneceğiz” dedi. 

Ağca, Fethiyespor'u yenip, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini belirterek, "Pendikspor erteleme maçında galip gelmiş. Bu hafta liderliği Pendikspor’a emanet ettik. Biz emanetimize her zaman sahip çıkarız. Güçlü bir takımız. Pendikspor ile de sahamızda karşı karşıya geleceğiz. O haftaya kadar olmazsa eğer, sahamızda onları ağırladığımız zaman emanetimizi alırız. Biz iyi bir takımız. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Umarım son adımımızı burada kupa kaldırarak atarız. Malatya’ya hak ettiği şampiyonluğu getiririz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız