SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Liderliği Geri Almak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:37:06
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Özcan Kızıltan, Hatayspor’u yenip, liderliği tekrar geri almak istediklerini söyledi. 

Kızıltan, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya Anadolu Selçukluspor maçında önemli bir 3 puan aldıklarını ifade etti.

Cezalı futbolcuların çokluğu dışında herhangi bir sıkıntılarının olmadığını kaydeden Kızıltan, “İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Rakibi biraz daha hafife aldığımızda sıkıntı yaşıyoruz. Çok şükür ki, Dardanelspor ve Konya Anadolu Selçukluspor maçlarını kazandık. Bizi şuanda tek sıkıntıya sokan cezalı futbolcuların olmasıdır. Ben oynayacak olan arkadaşlarımızın da ellerinden gelenin en iyisini yapacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Kızıltan, Hatayspor’u yenip, liderliği geri almak istediklerini belirterek, “Hatayspor bu grupta önemli bir takım. Ligin birincisi ve ikincisi oynayacak. Onlar bizi yenip puan farkını 4’e çıkartmaya çalışacaklar. Bizde yenip tekrar liderliği almak istiyoruz. Tabi ki kolay maç olmayacak. Bizde zoru kolaya çevirmeye çalışacağız. Biz Hatay’da elimizden geleni yapıp, Malatya’ya en iyi şekilde döneceğimizi düşünüyorum” dedi.

SON PUAN DURUMU VE HAFTANIN MAÇLARI..

Bu arada, 12. haftanın ardından ligde son puan sıralaması şöyle:

Takım O P

1.Hatayspor 12 26

2.Yeni Malatyaspor 12 25

3.İnegölspor 12 22

4.Göztepe A.Ş. 12 22

5.Pendikspor 12 21

6.Turgutluspor 12 16

7.Gümüşhanespor 12 16

8.Tokatspor 12 15

9.Gaziosmanpaşa 12 15

10.Giresunspor 12 14

11.Kartalspor 12 13

12.Aydınspor 1923 12 13

13.Kırklarelispor 12 13

14.Sarıyer 12 12

15.Çankırıspor 12 12

16.Konya Anadolu Selçukluspor 12 10

17.Dardanelspor A.Ş. 12 9

18.Tarsus İdman Yurdu 12 8

2. Lİg Beyaz grupta, bu hafta sonunda oynanacak olan maçlar:

13.Hafta

Gaziosmanpaşa -Sarıyer

Dardanelspor A.Ş. -Kartalspor

Göztepe A.Ş. -Aydınspor 1923

Turgutluspor -Gümüşhanespor

İnegölspor -Giresunspor

Konya Anadolu Selçukluspor -Çankırıspor

Tarsus İdman Yurdu -Kırklarelispor

Pendikspor -Tokatspor

Hatayspor -Yeni Malatyaspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız