SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Liderliği Korumak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-11-04 02:20:02
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, deplasmanda kazanılan 7 puanın kendilerini liderlik koltuğuna oturttuğunu söyledi.

Yeşiltepe 3 nolu sahada gazeteciler açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, “Üç hafta öncesi Yeşilyurt Belediyespor’un bir konumu vardı. Ligde tabi ki sıkıntılı anlar yaşadık. Fakat ligin altıncı haftasında lider olduk. Üç hafta önceki düşüncelere göre, üç hafta sonraki düşünceler tamamen lehimize döndü” dedi.

Tekin, takımın oynayarak eksiklerini giderdiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Oynayıp, eksiklerimizi tespit edip, bir sonraki maçta da bunu ortadan kaldırarak, yolumuza devam ettik. En büyük şansımızda yetenekli ve profesyonelce futbolculara sahip olmamız. Oyun içerisindeki sıkıntıları kendileri açısından da kaldırdılar. Sonucunda da lider olduk.”

“DEPLASMANDA 7 PUAN KAZANDIK”

Kahramanmaraş ekibi Fidan Spor’un puan tablosuna göre güçsüz göründüğünü ancak kendilerinin bununla ilgilenmediğini dile getiren Tekin, “Bütün takımlar hakkında aldığımız bilgiler var. Zorlu bir deplasman olacağını biliyorduk. Çalışmalarımızı da ona göre yaptık. Kahramanmaraş’a gittiğimizde de ‘puan tablosunda 3 puanlarının olduğuna bakmayın, güçlü bir takım şansız şekilde mağlup oldular’ denildi. Sonucunda da karşımızda zorlu bir rakip ve güçlü bir takım gördük. İlk yarı 1-0 üstünlüğümüzle sonuçlandı, ikinci yarı beraberliği yakaladılar. Hemen arkasından golü bulmamız ve onu o şekilde kapatmamız liderliği getirdi. Oyun içerisindeki düzen, disiplin, futbolcuların inanmışlıkları, savaşmaları bizi memnun etti. Sonucunda da lider olarak döndük. Deplasmanda 3 maç oynadık, 6 puan kazandık. Bir maçı kaybettik. İnönü Üniversitesispor maçını da deplasman olarak değerlendirirsek, dışarıdan 7 puan aldık. Bu 7 puan bizi lider etti. Rakiplerimiz iç sahada mağlup oldular, berabere kaldılar. Dışarıda galip geldiler ama içeride kaybetmeleri, dışarıda kazanmalarına fayda sağlamadı. Bizde bunun hesabını yaptık. 4 deplasman maçında alınan 7 puan bizi zirveye getirdi” şeklinde konuştu.

“LİDERLİĞİMİZİ KORUMAK İSTİYORUZ”

Ligde altı hafta sonunda liderlik koltuğuna oturduklarını ifade eden tecrübeli teknik adam şunları söyledi: “Altı hafta sonunda lideriz. Tabi liderlik koltuğundan inmemek gerekiyor. Futbolcular üzerinde bir baskı olur mu diye düşünürken, herkes gördü ki gayet rahatlar. Önümüzde zorlu 3’lü bir viraj var. Bunun 2’sini içeride oynayacağız. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile Pazar günü sahamızda karşılaşacağız. Ardından Adıyaman 1954 Spor deplasmanına gideceğiz. Daha sonra Araban Belediyespor’u sahamızda ağırlayacağız. Bu maçlar çok önemli, kaybetmemek kaydıyla bu maçları bitirmek istiyoruz. Tabi ki çalışmalarımız da kazanma yönünde olacak. Kazanabilecek bir düşünce ve yeteneğe sahibiz. Uyumlu, düzenli bir takımız. Zor durumdan çıkıp bu durumu yakalıyorsak, takımdaki uyumda dikkat çekiyor. Yönetimin ve bizlerin futbolculara bakış açısı inançtan bir şey kaybetmeyince bu güzel tablo geldi. Bunu sürdürmek için bu zorlu 3 virajı atlatmak istiyoruz. Daha çok çalışıp, kendimize daha çok dikkat edeceğiz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız