SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Liderliği Sürdürmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-10-28 00:44:30
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu, Elazığspor’u yenip, liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Tozlu, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımı 24 Erzincanspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak konsantre eksikliği nedeniyle yedikleri iki golle kupadan elendiklerini anlattı.

Tozlu, maça iyi başladıklarını ve öne geçtiklerini ancak gerisini getiremediklerini ifade ederek, “Zor maç olacağını biliyorduk, ona göre konsantre olduk. Rakibimiz kupada oynadığı ilk maçta Süper Lig takımı Adanaspor’u eledi. Ciddi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Pozisyonlarda yakaladık ama konsantre eksikliğinden beş dakikada iki gol yedik. Birçok pozisyon yakaladık ama olmadı, neticesinde de mağlup olduk ve kupadan elendik” diye konuştu.

Kupada gruplara kalamadıkları için üzgün olduklarını dile getiren Tozlu, artık tamamıyla ligde konsantre olacaklarını belirtti.

Golcü futbolcu, takımda iyi bir hava olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “Oynamayan oyuncular için kupa maçları ilerleyen haftalar için iyi olacaktı ama nasip olmadı. Kupa maçı bizim için geride kaldı, önümüzde Elazığspor deplasmanı var. Zorlu bir derbi maçı olacak. O maçı yenip, liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz.”

Her futbolunun oynadığı maçlarda gol atmak istediğini dile getiren Tozlu, “Lig maçlarında gol atamadım. Kupa maçında gol attım. Bu üzerimdeki stresi aldı. İnşallah lig maçlarında da devamı gelir” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız