SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Liderlik Gecikti"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:45:48
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, deplasmanda İnegölspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 

TFF Antrenman Sahası’nda teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde ki antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. İdmana sakatlığı bulunan Yasin Palaz katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Mustafa Cevahir ise takımla birlikte çalıştı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor'da forvet oyuncusu Eren Görür, İnegölspor maçının zorlu geçeceğini ancak, istedikleri 3 puanı almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Görür, maça büyük bir ciddiyetle hazırlandıklarını belirterek, “Zor maç olacağını biliyoruz. Bunun için her karşılaşmaya olduğu gibi bu karşılaşmaya da büyük bir ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bu hafta rakiplerimizin hepsi puan kaybetti. Bizde tırmanışımızı devam ettirmek istiyoruz. İnegölspor maçından galip ayrılıp, liderliğe doğru yol almak amacındayız” dedi.

Yeni Malatyasprolu Orta saha oyuncusu Sedat Yeşilkaya ise, Ofspor maçında dördüncü sarı kartını gördüğünü ve bunun için üzgün olduğunu kaydetti.

Liderlik koltuğuna oturma zamanlarının geldiğini kaydeden Yeşilkaya, şunları ifade etti:

“Liderlik gecikti. İskenderun Demir Çelikspor maçının devre arasında kendi aramızda unutulmayacak bir konuşma yaptık. Bu kadar kariyerli oyuncular takıma gelmiş ama istenilen yerde değildik. İnsanların yüzüne bakamadığımızı ve toparlanmamız gerektiğini söyledim. İkinci yarı arkadaşlarla birlikte aslanlar gibi mücadele ettik. Demek ki her şey kafada bitiyor. Burası bizim yaşam biçimimiz olacak. Sezon sonuna kadar aldığımız paranın hakkını vermeliyiz. Taraftarlarımızda bizi inanılmaz şekilde destekliyor. Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor.”

Sedat Yeşilkaya, ligin oyun sisteminin 4-4-2 olduğunu kaydederek, “Bence bu ligin sistemi 4-4-2. Ama hocalarında kendilerine ait sistemleri oluyor. Gürses hoca da kampta onu denedi ve başarısız da olmadı. Ama lige kötü başladık, lige iyi başlayamadık. Bireysel olarak futbolcuların performansları da bunda etkili oldu. Tabi sistemin ne olduğu bizlere düşmez. Ne sistem olursa, biz o sistemde oynarız” diye konuştu.

Kendi performansıyla ilgili de açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu, “Duygusal insanlarız. Ben hayatım boyunca yapmacık olmadım, olamam da. Bazı olumsuz şeylerden bende etkileniyorum. Kafamız rahat olmadığı zaman inanın bireysel olarak performans veremeyiz. Bazı şeylerden bende etkilendim ama buranın insanları ve taraftarları beni o kadar iyi desteklediler ki, bu olumsuzlukları geride bıraktım. Bunu atlattık” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız