SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lig 4'üncüsü Oldular

0
Güncellendi - 2017-03-13 01:48:41
Lig 4'üncüsü Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kurhan Spor Kulübü, 2016-2017 Sezonu Erkekler Salon Hokeyi 2.Ligi'nde dördüncü oldu.

2016-2017 Sezonu Erkekler Salon 2.Lig müsabakaları Trabzon Yomra Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Malatya ekibi Kurhan Spor, 6 maçta 3 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak, 9 puan topladı ve sezonu dördüncü sırada tamamladı.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından kupa töreni yapıldı.

Yomra Kaymakamı Hasan Balcı,Trabzon GHSİM İl Müdürü Birdal Öztürk,Yomra GHSİM İlçe Müdürü Cengiz Aydoğdu ve Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Cahit Erdem kupa töreninde hazır bulundu.

Topladığı 16 Puanla namağlup olarak 2016-2017 Sezonu Erkekler Salon 2.Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Nizip Birlik SK’nın kupa ve madalyalarını Yomra Kaymakamı Hasan Balcı verirken, ikinci olan Diyarbakır Peyas SK’nın kupa ve madalyalarını Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem verdi. Üçüncü olan Konya GSK’nın ise kupa ve madalyalarını Trabzon GHSİM İl Müdürü Birdal Öztürk Takdim etti.

2016-2017 Sezonu Erkekler Salon 2.Lig’de; En İyi Oyuncu olan Yunus Şahin’in (Nizip Birlik) plaketini Yomra GHSİM İlçe Müdürü Cengiz Aydoğdu, Gol Kralı olan Ali Gaffar Duva’nın (Peyas SK) plaketini İl Temsilcisi Cemal Ayan, En İyi Kaleci olan Nurettin Erce’nin plaketini ise Trabzon Futbol İl Temsilcisi Zeki Kurt verdi. Trabzon Hokey İl Temsilcisi Cemal Ayan, hokeye sunduğu katkıların anısına Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem’e Federasyon Başkanı Sadık Karakan, Başkan Vekili Bayram Yüksel ve tüm kurulları adına plaket takdim etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız