SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lig A'da ''Ateş Hattı''...!

A- A+ PAYLAŞ

OFTAŞ zirvede. Kasımpaşa, İstanbul Belediye, Malatya ve Diyarbakır lidere yakın. 5 takım korku tünelinde.

Türk Telekom Lig A'da bir hafta daha geride kalırken, zirvenin ortakları çoğaldı. Lider OFTAŞ, İzmir'den 3 puanla dönünce, yarış iyice kızıştı. Kasımpaşa, İstanbul Belediye, Malatya, Diyarbakır ve İstanbulspor müthiş bir mücadelenin içine girdi. Haftanın zevkli maçı İstanbulspor ile Kasımpaşa arasında yaşandı. 4-4 sona eren karşılaşmada futbolseverler hem futbola, hem de gole doydu.

Orduspor Geliyor

Lider OFTAŞ, İzmir'de Karşıyaka'yı 1-0'la geçerek serisini sürdürürken rakibini ateşe attı. Malatyaspor, Uşakspor duvarına çarptı ve golsüz berabere kalarak önemli bir avantajı kaçırdı. Diyarbakır da Ankara'da Telekom karşısında aldığı bir puana sevindi. Zirveyi zorlayan Orduspor, Altay'ı 1-0'la geçerek "Ben de varım" mesajı veren bir başka takım oldu.

DİPTE DEPREM

Alt sıralar korku tünelinde. Ligin dibine yerleşen Sebatspor, 6 puanlık maçta Akçaabat'ta Elazığ'a 2-1 yenilerek kendini ateşe attı. Teknik direktörlüğe Suat Kaya'yı getiren Gaziantep Belediye de deplasmanda can havliyle Eskişehir'i yenerek dipten kurtuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız