SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lig A'da Haftanın Görünümü...

A- A+ PAYLAŞ

Lider, deplasmanda kayboldu. Malatya'ya İstanbul Belediye darbe yaptı. Elazığspor, Altay'ı da yendi. Orduspor yükselişte.

Türk Telekom Lig A'da bitime 9 hafta kala, zirve mücadelesi iyice kızıştı. Lider OFTAŞ, 6 haftadır üç puana hasret olan Mardinspor'a 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak keseden yedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Malatyaspor'u evine eli boş yollarken, lider ile puan farkını da ikiye düşürdü. Malatyaspor
bu yenilgiyle büyük avantaj kaybetti.

PAŞA KAHROLDU

Üç puan için yanıp tutuşan Kasımpaşa'nın bu özlemini gerçekleştirmesine ramak kalmıştı. Diyarbakır karşısında son dakikaya 2-0 önde giren Paşa, art arda yediği iki golle kahroldu. Diyarbakır yerini korudu. Gaziantep Belediye ne yeniyor, ne de yeniliyor. Mavi- beyazlılar, A. Sebat deplasmanından da 1-1'lik skorla döndüler.

HASRET SONA ERDİ

Kocaelispor, üç puanı Ankara'da aldı. Türk Telekom maçından 1-0 galibiyetle dönen Körfez, gol atmadan üç puanı kazandı. Orduspor, Uşakspor'u 4-0 yenerek üçte üç yapmayı başardı. Eskişehirspor, Karşıyaka ile evinde 0-0 berabere kalınca, aldığı bir puana sevinemedi.

***

2. Lig Panorama

Haftanın Takımı: Elazığ

Gakkoşlar, son haftalarda bu satırların gediklisi oldu. Bordo-beyazlı ekip, zorlu İzmir deplasmanında güçlü rakibi Altay'ı 2-0 yenerek kalitesini gösterdi ve play-off için büyük avantaj elde etti.

Altın karma
Atacan (Elazığ)
Feridun (Samsun)
Erkan (Mardin)
Serdar (G.Antep Bld.)
Serdar (K.Paşa)
Sinan (Diyarbakır)
Ferdi (Elazığ)
Şadi (Ordu)
Özgür (İstanbul)
Sertan (İst. Bld)
Emre (Mardin)

Haftanın Futbolcusu
Erkan (Mardin)

Haftanın Hocası
Mehmet Şahan (Elazığ)

Haftanın Kare Ası
Erkan ................................(Mardin)
Ferdi....................................(Elazığ)
Şadi.......................................(Ordu)
Sertan.................................(İst.Bld)

Haftanın Hakemi

Selçuk Dereli (İst.Bld-Malatya)

Gol Krallığı

23 Gol: Taner (Malatya),
14 Gol: Serdar (G.Antep Bld),
13 Gol: Şadi (Ordu), M.Ali (Diyarbakır),
10 Gol: Erhan (K.Paşa), Erman (Elazığ),
9 Gol: Ali (İst. Bld), Alper (K.Paşa),
8 Gol: Sertan (İst. Bld), K.Yıldırım (OFTAŞ), Senkerik (Malatya), Erol Kapusuz (Samsun)

Toplu Sonuçlar

Mardin-OFTAŞ: 3-0, Türk Telekom-Kocaeli: 0-1, Büyükşehir Bld.-Malatya: 2-0, Ordu-Uşak: 4-0, Diyarbakır-Kasımpaşa: 2-2, Akçaabat Sebat- Gaziantep B.Ş.Bld.: 1-1, Eskişehir-Karşıyaka: 0-0

Haftanın Maçları

Samsun-Sebat, Elazığ-Telekom, K.Yaka-Uşak, G.Antep Bld-İst. Bld, Kocaeli-İstanbul, K.Paşa-Altay, OFTAŞ-Eskişehir, Malatya-Mardin, Diyar-Ordu

Foto Maç-Tarık ÇALDIRAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız