SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lig A'da Haftanın Panoraması...

A- A+ PAYLAŞ

Kırmızı-siyahlılar, 8'inci haftadan sonra zirveden kopmadı ve başarıyı yakaladı. Malatya ve İstanbul Belediye ise fırsat tepti.

Lig A'da son haftaya girilirken OFTAŞ, Süper Lig'i garantiledi. Başkent ekibi, ilk haftalardan itibaren ağırlığını koyduğu ligin zirvesinden hiç kopmadı ve bitime bir hafta kala ipi göğüsledi. Onları kutluyoruz. Malatya ve İstanbul Belediye ise şok oldu. Belediye, küme düşen Telekom karşısında Süper Lig'e çıkma fırsatını kaçırdı. Telekom onuruyla bir alt lige düştü.

PAŞA GARANTİ GİBİ

İkinci şok Malatya'da yaşandı. 3. sıradaki Malatyaspor, ikincilik fırsatını Samsunspor ile berabere kalarak tepti. Maç sonunda yaşanan olaylar can sıktı. Kasımpaşa, deplasmanda ligden düşen Uşak'a konuk oldu. Paşa ilk 6 sırayı büyük bir ölçüde garantiledi. Diyarbakır, Eskişehir'de sessiz kaldı ve playoff umudunu son haftaya bıraktı.

ONURUYLA DÜŞTÜ

Ordu, deplasmanda G.Antep Belediye'yi devirerek ilk 6 iddiasını sürdürdü. Lig A'dan düşen üçüncü takım Sebatspor, onur maçında İstanbulspor'a boyun eğmedi ve karşılaşmayı kazandı. Mardin, Altay'ı puansız yolladı ve rakibinin ilk 6'ya girme durumunu zora soktu.

2. Lig Panorama

HAFTANIN TAKIMI: ORDU
Mor-beyazlılar, ligin sonunda kendine gelerek, deplasmanda güçlü Gaziantep B.Belediye'yi 3-1'lik skorla geçti. Karadeniz ekibi oynadığı futbolla alkış aldı.

Altın karma
Şenol (Malatya) Hamza (Ordu) Erkan (Mardin) Barış (A. Sebat) Ümit (OFTAŞ) İlhan (OFTAŞ) Alper (K.Paşa) Şadi (Ordu) Serdar
(Telekom) Emre Aygün (A. Sebat) Kenan (Samsun)

HAFTANIN FUTBOLCUSU Şadi (Ordu)
HAFTANIN HOCASI Yücel İldiz
HAFTANIN KARE ASI
Şadi..........................................(Ordu)
Serdar ...............................(Telekom)
Emre Aygün.....................(A. Sebat)
Alper .............................(Kasımpaşa)

HAFTANIN HAKEMİ İlker Meral (Mardin-Altay)

GOL KRALLIĞI
27 Gol: Taner (Malatya), 19 Gol: Şadi (Ordu), 17 Gol: Serdar (G.Antep Bld), 14 Gol: M.Ali (Diyarbakır), 13 Gol: Erman, Ferdi (Elazığ), 12 Gol: Alper, Erhan (K.Paşa), 11 Gol: Senkerik Malatya), Alp (Telekom), 10 Gol: Sertan (İst. Bld)

TOPLU SONUÇLAR
A.Sebat--İstanbul: 3-1, Mardin-Altay: 2-1, Eskişehr-Diyarbakır: 0-0, Malatya-Samsun: 0-0, OFTAŞ-Kocaeli:2-0, Uşak-Kasımpaşa: 0-2, İstanbul Bld.-T. Telekom: 0-0, Gaziantep Bld.-Ordu: 1-3, Karşıyaka-Elazığ: 1-1

HAFTANIN MAÇLARI
Ordu-Sebat, Diyarbakır-Uşak, İst.Spor-İst.Bld, Kocaeli-Malatya, Elazığ-OFTAŞ, K.Paşa-K.Yaka, Altay-Eskişehir, Telekom-Mardin, Samsun-G.Antep Bld

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız