SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lig A'da Hipertansiyon ve Haftanın Panoraması...

A- A+ PAYLAŞ

Kasımpaşa-Elazığ, İstanbul-Malatya ve Mardin-Uşak maçlarında hakemlerin kararları nedeniyle olaylar çıktı. Taraftar sahaya indi. Bu arada, Pazartesi akşamı oynanan maçta İstanbul B.Belediye, Karşıyaka'yı 4-1 mağlup etti ve 46 puanla, 51 puanı olan Oftaş'ın ardından ikinci sıraya yükseldi. Malatyaspor ise 44 puanla üçüncü sıradada.

OLAYLAR..
Lig A'da 23. hafta geride kalırken, birçok karşılaşmaya hakem hataları damgasını vurdu. İstanbul'da Kasımpaşa-Elazığ maçında hakem Mustafa Sağlam, maçı adeta katletti. Maç sonu taraftar sahaya indi ve hakemi yumrukladı. Olayları polis güçlükle önledi. İstanbulspor-Malatya maçında da hakem Mürvet Sezer, Malatyalı taraftarların
elinden zor kurtuldu.

"AMAN DİKKAT!"

Mardin-Uşak karşılaşmasının hakemi Reşat İsmail Gül de verdiği kararlarla Mardin seyircisini azgın boğaya döndürdü. 85'te sahaya giren taraftarlar Gül'e saldırdı. Bunun üzerine hakem mücadeleyi tatil etti. Lig sonu yaklaştıkça bu tür olayların olmaması için, taraftarlara, hakemlere, yöneticilere, futbolculara "DİKKAT" diyoruz.

ALTAY YÜKSELİYOR

OFTAŞ, Sebat'ı yenerek liderliğini pekiştirirken, rakibini iyice dibe itti. Altay, Samsun'u yenerek 4. sıraya çıktı. Malatya, Boğalar'a takıldı. G.Antep Belediye'nin bileği yine bükülmedi. Diyarbakır son dakikada Körfez'i geçerken, İstanbul Bld.'ye Karşıyaka'ya fark attı.

2. Lig panorama

Haftanın Futbolcusu
Şadi (Ordu)

Haftanın Hocası
Mehmet Şahan (Elazığ)

Haftanın Kare Ası
Şadi..........................................(Ordu)
Fazlı........................................(Elazığ)
Serdar.........................(G.Antep Bld)
Mehmet..................................(Ordu)

Haftanın
Hakemi
Mücahit Tatar (Ordu-Eskişehir)

GOL KRALLIĞI
21 Gol: Taner (Malatya), 13 Gol: M.Ali (Diyarbakır), Serdar (G.Antep Bld), 11 Gol: Şadi (Bolu), 10 Gol: Erman (Elazığ), 9 Gol: Alper, Erhan (K.Paşa), Erol (Samsun)

TOPLU SONUÇLAR
İstanbulspor-Malatyaspor: 2-2, İstanbul B.B-Karşıyaka: 4-1 Mardinspor-Uşakspor: (Tatil edildi) Orduspor-Eskişehir: 4-1, Altay-Samsunspor: 2-0 Akçaabat Sebatspor-Gençlerbirliği OFTAŞ: 0-2 Diyarbakır-Kocaeli: 1-0, T.Telekom-Gaziantep Bld: 2-2

HAFTANIN MAÇLARI
K.Paşa-Ordu, Malatya-Sebat, OFTAŞ-İst.Bld, Uşak-Eskişehir, Samsun-Telekom, Elazığ-Diyarbakır, K.Yaka-Mardin, G.Antep-İst.Spor, Kocaeli-Altay

HAFTANIN TAKIMI: ELAZIĞ
Gakkoşlar, zorlu İstanbul deplasmanında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Bordo-beyazlılar, 1-0 yenik durumdan 2-1 galip gelerek zor bir işi başardı ve, üst sıralar için ümitlendi.

Altın karma
Serhat (OFTAŞ) Serdar (Malatya) Ercan (Elazığ) K.Yıldırım (OFTAŞ) Şadi (Ordu) Murat (İstanbul Bld.) Serdar (G.Antep Bld) Fazlı (Elazığ) Özgür (İst.Spor) Aydın (Altay) Barış (Diyarbakır)

PUAN DURUMU..
Lig A'da 23. hafta maçlarının ardından puan sıralaması şöyle:

Takımlar O P
1. Gençlerbirliği OFTAŞ Spor 23 51
2. İstanbul B.Ş.B. 23 46
3. Malatyaspor 23 44
4. Altay 23 36
5. İstanbulspor 23 36
6. Kasımpaşa 23 35
7. Diyarbakırspor 23 35
8. Elazığspor 23 32
9. Karşıyaka 23 30
10. Samsunspor 23 30
11. Gaziantep B.Ş.BLD 23 28
12. Kocaelispor 23 28
13. Eskişehirspor 23 27
14. Orduspor 23 24
15. T. Telekomspor 23 22
16. Mardinspor 22 21
17. Uşakspor 22 20
18. A. Sebatspor 23 19

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız