SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lig A'da Mucize Gibi Sonuçlar ve Haftanın Panoraması...

A- A+ PAYLAŞ

Mor-beyazlılar, düşme hattından kurtulup Play-off'ta iddialı duruma geldi. Karadeniz ekibinin son kurbanı ise Altay oldu.

Türk Telekom Lig A'da mucize gibi sonuçlar alınmaya devam ediyor. Orduspor, son 6 haftada aldığı 16 puanla düşme potasından kurtuldu, hatta ilk 6 sıra için iddialı duruma geldi. Mor-beyazlılar, İzmir'de Altay'ı 3-1'lik skorla devirirken; Şadi, attığı 3 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. Şadi için kulüpler şimdiden harekete geçti. G.Antep Belediye de puanları toplamaya devam ediyor. z

EVİNDE KRAL GİBİ

Mavi-beyazlı takım, yenilmezlik serisini bu hafta da sürdürdü ve Eskişehirspor'u 3-2 devirdi. Malatya evinde aslan... Sarı-kırmızılı ekip, Uşakspor'u 3-1'lik skorla uğurladı. Diyarbakır derinden gidiyor. Yeşilkırmızılılar, evinde Telekom'a şans tanımadı. Sebat fırsat kaçırdı. Karadeniz ekibi 2-0 öndeyken Elazığ'a 3- 2 yenilip, korku tüneline girdi. Mardin, Samsun'u devirerek altın buldu.

MARDİN ALTIN BULDU

Kasımpaşa 13 hafta sonra İstanbulspor'u 2-1 yendi. OFTAŞ da haftalar sonra 3 puanı Karşıyaka'dan aldı. Haftanın son maçında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak liderliği OFTAŞ'a devretti.

2. lig panorama

HAFTANIN FUTBOLCUSU Şadi (Orduspor)

HAFTANIN HOCASI Yücel İldiz (Orduspor)

HAFTANIN KARE ASI

Şadi.............................................(Ordu)
Serdar ......................................(K.Paşa)
Ali ..............................................(Sebat)
Ferdi ..........................................(Elazığ)

HAFTANIN HAKEMİ

Özgüç Türkalp (Samsun-Mardin)

GOL KRALLIĞI

25 Gol: Taner (Malatya), 16 Gol: Şadi (Ordu), 15 Gol: Serdar (G.Antep Byş. Bld), 14 Gol: M.Ali (Diyarbakır), 12 Gol: Erman (Elazığ), 11 Gol: Erhan (K.Paşa), Ferdi (Elazığ)

TOPLU SONUÇLAR

Gençlerbirliği OFTAŞ-Karşıyaka: 1-0 Samsun-Mardin: 0-1, Altay-Ordu: 1-3 Malatya-Uşak: 3-1, Diyarbakır-T. Telekom: 3-1 Elazığ-Akçaabat Sebat: 3-2

HAFTANIN MAÇLARI

İstanbul-D.Bakır, İst.Bld-Elazığ, Uşak-G.Antep Bld, Eskişehir-Samsun, K.Yaka-Malatya, Ordu-OFTAŞ, Telekom-Altay, Sebat-K.Paşa, Mardin-Kocaeli

HAFTANIN TAKIMI: ORDU

Karadeniz ekibi, içeride ve dışarıda oynadığı maçlarda fırtına gibi eserek son 6 maçta aldığı 16 puanla büyük çıkış yakaladı. Mor-beyazlılar, İzmir'de Altay'ı 3-1 yenerken, oynadığı futbolla da alkış aldı.

Altın Karma

Serkan (Ordu) Cihat (K.Paşa) M.Ali (Diyarbakır) Ömer (G.Antep Bld) Serdar (K.Paşa) Şehmus (Mardin) Şadi (Ordu) M.Budak (Malatya) Serkan Bensol (Malatya) Ferdi (Elazığ) Mustafa (Mardin)

Tarık ÇALDIRAN-FotoMaç

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız