SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lig A'da Zirve Savaşı...

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Büyükşehir Belediye, G.Antep Büyükşehir Belediye ile berabere kalınca zirveyi kıl payı kaçırdı. Malatya 3. sırada.

Türk Telekom Lig A'da liderlik savaşı oldukça kızıştı. Lider OFTAŞ, Ankara'da Eskişehirspor'a puan kaybetti. İstanbul Büyükşehir Belediye, deplasmanda önde olduğu maçta G.Antep Büyükşehir Belediye ile 1-1 berabere kaldı ve liderlik fırsatını tepti. Malatyaspor, ligde zor günler yaşayan Mardinspor'u 4-1 mağlup etti. Kayısılar
puan farkını 3'e düşürdü.

SEBAT'TAN DARBE

İstanbulspor, Kocaelispor'u deplasmanda 2-0 yenerek puanını 41'e çıkardı. Körfez ekibi bu yenilgiyle işini zora soktu. Altay, Kasımpaşa karşısında 3 puanı hanesine yazdırdı ve ilk 6 için avantaj sağladı. Kasımpaşa ise yine 3 puana hasret kaldı. Kaf-Kaf, Uşakspor'u iyice dibe itti. Sebat, can havliyle Samsunspor'u yenerek umutlandı.

TELEKOM YIKILDI

Orduspor'un son 4 maçtaki çıkışı sürdü. Mor-beyazlılar, deplasmanda Diyarbakır'dan 1 puan alarak 12. sıradaki yerini korudu. Elazığspor, Türk Telekomspor'un elinden son dakikalarda kurtuldu. Telekom'un sıkıntısı sürerken Gakkoşlar ilk 6'yı zorlamaya devam etti.

*2. Lig Panoraması

HAFTANIN FUTBOLCUSU Atilla Birlik (Malatya)

HAFTANIN HOCASI İhsan Derelioğlu (Sebat)

HAFTANIN KARE ASI

Atilla ..................................(Malatya)
Ali ...........................................(Sebat)
Volkan ................................(İst.Spor)
Ertuğrul .................................(Elazığ)

HAFTANIN HAKEMİ Bülent Yıldırım (Kocaeli-İst.Spor)

GOL KRALLIĞI

24 Gol: Taner (Malatya), 14 Gol: Serdar (G.Antep Bld), 13 Gol: M.Ali (Diyarbakır), Şadi (Ordu), 10 Gol: Erhan (K.Paşa ), Erman (Elazığ), Alp (Telekom), 9 Gol: Ali (İst.Bld), Alper (K.Paşa), Senkerik (Malatya),

TOPLU SONUÇLAR

Elazığspor-Türk Telekomspor: 1-1, Karşıyaka-Uşakspor: 3-1, Samsunspor-A. Sebat: 1-2, Kasımpaşa-Altay: 0-1, OFTAŞ-Eskişehir: 0-0, Malatyaspor-Mardin: 4-1, Diyarbakırspor-Ordu: 0-0, G.Antep Byş. Bld.-İstanbul Byş. Bld.: 1-1

HAFTANIN MAÇLARI

İstanbul-Elazığ, Mardin-G.Antep Bld, İst.Bld-Samsun, Eskişehir-Malatya, Uşak-Oftaş, Ordu-K.Yaka, Altay-Diyarbakır, Telekom-K.Paşa, Sebat-Kocaeli

HAFTANIN TAKIMI: AKÇAABAT SEBAT

Ligde zor günler geçiren Karadeniz ekibi, deplasmanda güçlü Samsunspor'u devirerek, puan cetvelinde haftalar sonra son sıradan kurtuldu ve ligde kalma yolunda umut tazeledi.

Altın karma

Volkan (İst. Spor) H.Çimen (İst. Spor) S.Rençber (Eskişehir) Müslim (Ordu) Atilla (Malatya) Ömür (K.Yaka) Ferdi (Sebat) Ertuğrul (Elazığ) Adem Çak (Sebat) Sertan (İst. Byş. Bld.) Recep (Altay)

Tarık ÇALDIRAN-FotoMaç

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız