SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lig Ahmet Çakar'ın İddiası ile Çalkalanıyor !

A- A+ PAYLAŞ

Ahmet Çakar geçen hafta, "Fener'in maçına Selçuk Dereli verilir, maçta 1-1 biter" demişti, iki tahmini de tuttu. Ancak, dün akşam santrada açıkladıkları olay olacak !

Sabah Gazetesi yazarı ve televizyon yorumcusu Ahmet Çakar, ligin gidişatını bir hafta önceden bilerek tam anlamıyla 12'den vurdu..

Geçtiğimiz hafta Santra programında maçın hakeminin Selçuk Dereli olacağını tahmin eden Çakar, MHK'ya seslenerek "Ey MHK bu maça Dereli'yi vermeyin" demişti. Çakar, yine geçen hafta Denizlispor-Fenerbahçe maçının 1-1 biteceğini ve sarı-lacivertli takımın şampiyon olamayacağını tahmin etmişti..

Ve Çakar'ın tahminleri tutarak hem maçın hakemi Selçuk Dereli oldu hem maç 1-1 bitti hem de Fenerbahçe şampiyon olamadı!

Malatyaspor ve Fenerbahçe Gerçeği.

Ahmet Çakar programda yaptığı bir diğer ilginç yorumda şöyle oldu; “ Futbol Federasyonu seçimlerinde Haluk Ulusoy aleyhinde oy kullanan 2 takıma bakın. Biri Fenerbahçe, diğeri de Malatyaspor... Bu her iki takımda gelinen nokta itibariyle ligin sonunda hedefledikleri sonuca varamadılar... Malatyaspor, tutunmaya çalıştığı ligden son haftalarda aldığı ciddi galibiyetlere rağmen düşerken, ligde her iki kupanın ciddi favorisi olan Fenerbahçe, Türkiye Kupasını Beşiktaş’a kaptırıken, en büyük hedefi olan lig şampiyonluğu kupasını en büyük rakibi Galatasaray’a hemde favori gösterildiği son maçta teslim etmek zorunda kaldı...”

Maçı Tatil Etmeliydi

Santra'nın dün gece yapılan programında da konuşan Ahmet Çakar, FİFA ve UEFA'nın tüm talimatlarına rağmen Selçuk Dereli'nin maçı tatil etmemesini büyük bir skandal olarak değerlendirdi..

Kaynağımı Açıklamam

Çakar, programdaki diğer yorumcuların tüm ısrarlarına karşın maça Selçuk Dereli'nin tayin edileceğini nereden bildiğini açıklamadı. Çakar "Açıklarsam bunu hukuk karşısında ispat edemem" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız