SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lig A'nın Kralları...!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor ve Diyarbakır’ın iki golcüsü Taner Demirbaş ile Mohamed Ali Kurtuluş, FANATİK için bir araya geldi. Toplam 31 gol atan yıldız oyuncular, ilk yarıda Lig A lideri Oftaş kadar gol kaydetti.

15 takımı geçtiler

Onlar Türk Telekom Lig A’nın tecrübeli yıldızları... Malatyaspor’un golcüsü Taner Demirbaş’la, Diyarbakırspor’un maestrosu Mohamed Ali, ilk yarıda sergiledikleri performansla herkese parmak ısırttı. 17 maç sonunda toplam 31 kez fileleri havalandıran yıldız oyuncular, gol konusunda lider Oftaş’ı yakalarken, Lig A’daki 15 takımı da geride bıraktı. Evvelki sezon Erciyesspor ve Sivasspor formaları altında Süper Lig sevincini yaşayan Taner ve Mohamed Ali, aynı mutluluğu bu yıl da yaşamak istediklerini belirterek, FANATİK’e iddialı açıklamalarda bulundu.

Hedef yine Süper Lig

Geçen yıl ikinci yarıda transfer olduğu Sakaryaspor’da harikalar yaratan ve Yeşil-Siyahlı takımın Süper Lig’e çıkmasında büyük pay sahibi olan Taner Demirbaş, bu sezon da Malatya’yı hedefe taşımak için çabaladığını belirtti. 17 maçta 16 gol atan Taner, “Zirveden kopmadık. Takım arkadaşlarımla birlikte, çok çalışıp Süper Lig’e çıkacağız” dedi.

Diyarbakır’ın attığı 25 golün 15’ine imzasını koyan Mohamed Ali ise, kadroya yapılacak takviyelerle daha iyi noktalara gelebileceklerini kaydedip, “Yeni yönetimle, yeni bir hava yakaladık. Her şey güzel olacak” yorumunu yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız