SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lig Çok Şeylere Gebe"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:49:09
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kırklarelispor maçında alınan 1-1'lik beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor. 

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mert Korkmaz, “Kazanmaya kilitlenmiştik. Ama maalesef kazanacak bir oyun ortaya koyamadık. Mücadele var ama oyun olarak pek bir şey yapamadık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık. Fakat mağlup durumdan beraberliği sağladık. Kalemizde de kolay kolay pozisyon vermememize rağmen ilk gelen top gol oldu. Rakibimizin kaybettiği bir haftada önemli bir avantaj kaybettik. Hatayspor lider durumda ve biz 1 puan daha yaklaştık. Lig daha çok şeylere gebedir. Gelecek hafta çok daha iyi bir futbol ve oyunla inşallah istediğimiz seviyeyi yakalayacağız” dedi.

Korkmaz, bir basın mensubunun 'Tek forvetle oynamak ne kadar doğruydu?' sorusuna ise, “Dünya’nın çok iyi takımları da tek forvet oynayabiliyor. Biz tek forvetken de maç kazandık. Daha önceki maçlara baktığınızda Mustafa Şen ile Hüseyin Kar’a gelen toplar gol olsa, muhtemelen 2-3 golleri olurdu. Dolayısıyla bizim oyun felsefemizde tek santrafor diye bir şey yok. Kanatlar da bizim forvetimiz gibi iş görüyor. İçeriye girip, pozisyon buluyorlar. Ama maalesef bu pozisyonları değerlendiremiyoruz. En büyük sıkıntı bu. Pozisyonları değerlendirmiş olsaydık, bu tabelaya da yansısaydı, bu soru da gelmezdi” cevabını verdi.

Bir basın mensubunun sorduğu soruya, “Bunu taraftar olarak mı, basın mensubu olarak mı soruyorsunuz?” şeklinde cevap veren Korkmaz, “Ben burada kimseyle polemiğe girmem. Sen sonuçta benim büyüğümsün. Ben buraya geldiğim ilk günden bu yana 'biz' dedim. Herkesi işin içerisine kattım. Bu memleketin takımının başarılı olmasını istiyoruz. Başka bir şey düşünmüyoruz. Ben, sana yönelttiğim soruyu kırıcı olarak söylemedim. Sorduğun soru gazeteci havasında değil. Yoksa tepki vermedim” ifadelerini kullandı.

Korkmaz, takım olarak iyi olmayı herkesten daha çok istediklerini kaydederek, “Tabii ki biz iyi olmayı istiyoruz. Bunu futbolcularımız da istiyor. Bu takım daha önceki maçlarda iyi işler yaptı. Bir pozisyon geliyor, gol yiyoruz. Bugün iyi bir oyun ortaya koyamadık. Bunu zaten söylüyorum. Kazanmayı da hak edecek bir oyun ortaya koymadık. Bunu inşallah ileriki dönemlerde daha iyiye çevireceğiz. 'Bu böyle devam edecek' diye kimse bir söylemde bulunmaz. Kimse bunu temenni etmez. Bu takıma sahip çıkmamız gerekiyor. Bu takıma kötü döneminde de herkesin sahip çıkması gerekiyor” şeklinde konuştu.

KIRKLARELİSPOR CEPHESİ

Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem ise, istediklerini aldıklarını vurgulayarak, “Geçen hafta çok iyi bir iş yapmıştık. Lideri devirmiştik. Buraya gelirken de güçlü bir rakiple karşılaşacağımızı biliyorduk. Buraya da iyi bir iş yapmaya geldik. Bu doğrultuda maça hazırlandık. İstediğimizi aldık. Çok iyi ve heyecanlı bir maç oldu. İkinci yarı tempolu bir karşılaşma oldu. Kırklarelispor böyle maçları sever. Böyle maçların üstesinden gelmeyi bilir. Takımıma güveniyordum. Takımım da beni yanıltmadı. Futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi.

Erdem, Yeni Malatyaspor’a ilerleyen süreçte başarılar dileyerek, “Yeni Malatyaspor şampiyonluğa oynayan bir ekip. 2 puan kaybettiler. Onlar adına üzücü ama yollarına devam etsinler. Yeni Malatyaspor iyi bir takım” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR: YMS Teknik Direktörü Mert Korkmaz ve Kırklareli Teknik Direktörü Bilgin Erdem'in maç sonundaki görüntüleri ve ayyıra iki teknik direktör maç öncesi birbirlerine başarı dilerken. (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız