SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lig Kadar Önemli Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:05:50
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Gürses Kılıç, kupa maçının kendileri için önemli olduğunu ancak lig kadar önemli olmadığını söyledi. 

Kılıç, kupa kurasının bay haftasında kendileri için bir handikap olduğuna değinerek, “Biz Türkiye Kupası kurasını hiç bu şekilde hesap etmemiştik. Ligi bay geçtik bu hafta. Balıkesir maçı öncesi ciddi bir hazırlık dönemi geçiririz diye düşünmüştük. Keşke kupa maçı kendi sahamızda veya daha uygun bir şekilde çekebilseydik daha iyi olurdu. Bütün hesaplarımızda bunun üzerine kuruluydu. Balıkesir maçı öncesinde maç eksiği olan oyuncularımızı tamamlarız diye düşüncemiz vardı. Ama bunun yüzünden sapmak zorunda kaldık. Burada hafif bir idman gerçekleştirdik. Bugünde maç saatinde bir idman gerçekleştirip hazırlıklarımızı tamamlayarak Alanyaspor maçını bekleyeceğiz. Bu maçı oynadıktan sonra Cuma günü ise 7-8 saatlik bir Balıkesir yolculuğu olacak. Tabi bütün her şeyi hesap etmek zorundayız. Oyuncuların yorgunluğunu, taktiksel anlamda vereceklerimizi, oyuncularımızı eleyeceklerimizi hepsini masaya yatıracağız. Kupa maçının bize getirisini ve giderini hesap etmek zorundayız. Lig’deki Balıkesir maçı önemli olacak. Bunu hesap etmek zorundayız. Yani, kupa maçı bizim için önemli ama futbol anlamında baktığınız zaman lig kadar önemli değil” dedi.

Alanyaspor maçına farklı bir 11 ile çıkmayı düşünmediğini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Kupa maçı Salı veya Çarşamba olsaydı veya içeride olsaydı biz normalde Balıkesir maçına çıkacağımız on bir ile oyun taktiğimizi sahaya yansıtarak çıkmak istiyorduk. Ama şimdi Perşembe günü takımı oynat ondan sonra Cuma günü uzun bir yolculuk, sonra gidip 1 günlük dinlenip bu maça hazırlanmak çok imkanlı gözükmüyor. Dolayısıyla farklı on bir ile oynamayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız