SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ligde Haftanın Kaybedeni YMS

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:37:51
Ligde Haftanın Kaybedeni YMS
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 5. haftası birbirinden ilginç sonuçlara sahne olurken, uzun bir aradan sonra oynanan Doğu derbisini kazanan Elazığspor çıkışını sürdürdü.

PTT 1. Lig'de 5 hafta geride kaldı. Sahasında Boluspor'u 3-0 yenen Karadeniz temsilcisi Samsunspor, 11 puan ve averajla haftayı lider tamamladı. 

Ligin namaglup takımlarından Samsunspor, ligin 5. haftasında sahasında lige iyi başlayamayan ve kötü gidişi süren Boluspor'u konuk etti. Karadeniz ekibi, Famoussa Kone, Mehmet Çakır ve Ersel Aslıyüksek'in attığı gollerle rakibini 3-0 yendi ve averajla liderlik koltuğuna oturdu.

-Elazığspor'un çıkışı sürüyor, Yeni Malatyaspor ilk Doğu derbisini kaybetti-

Ligin formda ekiplerinden Elazığspor, beşinci haftada Doğu derbisinden Yeni Malatyaspor ile Malatya İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldi. 

Bordo beyazlılar, Serdar Özbayraktar'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Yeni Malatyaspor Sunday Mba ile beraberliği sağladı ancak Traore takımına 3 puanı getiren golü attı. Elazığspor, puanını 11'e yükselterek, averajla ikinci sırada yer aldı. 

Elazığspor ile ilk Doğu derbisini oynayan Yeni Malatyaspor ise ligdeki ikinci mağlubiyetini aldı. Geride kalan 5 hafta sonunda 5 puan toplayabilen sarı kırmızılıların yeri değişmedi. 10. sırada yer alan Yeni Malatyaspor, şuana kadar sadece 3 gol atabildi. 

-Adana Demirspor'a büyük şok, Gaziantep şov yaptı-

Ligin 4. haftasında liderlik koltuğunda oturan Adana Demirspor, ligin beşinci haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında şok bir yenilgi aldı. Geride kalan 5 hafta sonunda ligin en çok beraberlik alan takımlarından biri olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor'u deplasmanda 2-1 yenerek, puanını 9'a çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk mağlubiyetini tadan ve sahasında şok bir mağlubiyet alan Adana Demirspor, 10 puanda kaldı ve üçüncü sıraya geriledi. 

-Karabük deplasmanda güldü, Kayseri Erciyes ligin dibine demirledi-

PTT 1. Liginin iddialı ekiplerinden Kardemir Karabükspor, beşinci haftada Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşılaştı. Mavi şimşekler Gabriel Cristian Iancu, Marius Silviu Alexe'nin (2) golleriyle, rakibini 3-0 yendi ve puanını 10'a yükselterek, averajla dördüncü sırada yer aldı. 

Lige iyi başlayamayan ve henüz galibiyeti bulunmayan Kayseri Erciyesspor'da ise düşüş sürüyor. Geride kalan 5 haftada sadece 2 puan toplayabilen mavi siyahlılar, ligin son sırasına demirledi. 

-Trabzon'dan muhteşem dönüş, Karşıyaka büyük şok yaşadı- 

Ligin beşinci haftasında en enteresan maç Karşıyaka ile 1461 Trabzon arasında oynandı. İzmir ekibi 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 6 dakika içerisinde yediği gollerle Trabzon temsilcisine 3-2 yenildi.

1461 Trabzon, PTT 1. Ligi'nde enteresan sonuçlar almaya devam ediyor. Ligin beşinci haftasında İzmir ekibi Karşıyaka'ya konuk olan bordo mavililer, 2-0 geriye düştükleri karşılaşmayı, Hasan Batuhan Artarslan, Emrullah Kokoç ve Yoann Axel Cyrıac Arquin'in 6 dakika içerisinde attıkları gollerle 3-2 kazandı. Ligde 5 hafta sonunda 10 puan toplayan Karadeniz ekibi 10 puanla beşinci sırada yer aldı. 

Ligin beşinci haftası Karşıyaka için kabus oldu. 1461 Trabzon karşısında 2-0 öne geçen İzmir ekibi, rakibine 3-2 yenildi ve 5 puanla 11. sırada yer aldı. 

-Göztepe son saniyede güldü, Denizlispor'da kötü gidiş sürüyor-

Ligin beşinci haftasında en heyecanlı maç Denizlispor ile Göztepe arasında oynandı. Karşılaşmanın 56. dakikasında Şenol Akın ile 1-0 öne geçen Denizlispor, 79. dakikaya kadar üstün götürdüğü karşılaşmayı 2-1 kaybetti. 

Ligde istediği sonuçları alamadığı için eleştirilen İzmir ekibi, Denizlispor karşısında 1-0 geriye düşmesine karşın maçı bırakmadı. 79. dakikada Emre Aygün ile eşitliği yakalayan Göztepe, 89. dakikada Mirkan Aydın'ın attığı golle deplasmandan 3 puanı koparmasını bildi. Geride kalan 5 hafta sonunda 8 puan toplayabilen sarı kırmızılılar, 7. sırada yer aldı.

Ligin şansız takımlarından Denizlispor'da ise işler istenildiği gibi gitmiyor. Geride kalan 5 hafta sonunda 3 puan toplayabilen Denizlispor, 17. sırada bulunuyor. 

-Giresunspor deplasmanda kayıp, Şanlıurfaspor siftah yaptı-

Ligin 5. haftasında Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşılaşan Giresunspor, Güneydoğu Anadolu temsilcisine 1-0 yenildi. 7 puanda kalan Karadeniz ekibi 8. sıraya geriledi.

Lige istediği gibi başlayamayan Şanlıurfaspor, şeytanın bacağını ligin 5. haftasında kırdı. Giresunspor'u sahasında 7. dakikada Arnaldo Edi Lopes Da Silva'nın golüyle 1-0 yenen sarı yeşilli ekip, ligdeki ilk 3 puanını aldı. Şanlıurfaspor, aldığı galibiyetle puanını 5'e yükseltti ve haftayı 13. sırada tamamladı. 

-Balıkesirspor kaçtı Adanaspor kovaladı-

Ligin 5. haftasının en gollü maçında Balıkesirspor ile Adanaspor 3-3 berabere kaldı. 

Balıkesirspor, 8. dakikada Abdulhamit Yıldız ile 1-0 öne geçti. 19. dakikada Kerim Avcı muhteşem bir golle farkı 2'ye çıkardı. Yediği 2 golden sonra toparlanan Adanaspor, 29. dakikada Renan Rodrigues Da Silva'nın enfes frikik golüyle farkı 1'e indirdi. 37. dakikada organize gelişen atakta Mahmut Temür, durumu 2-2'ye getirdi. İlk yarının son dakikalarında Genero Aurelio Dennis Zeefuik, Balıkesirspor'u 3-2 öne geçirdi ve ilk yarı böyle tamamlandı. Adanaspor, 79. dakikada Magaye Serigne Falilou Dit Nelson'un attığı golle yeniden eşitliği sağladı ve maç 3-3 berabere neticelendi. 

Balıkesirspor, sahasında aldığı 1 puanla puanını 6'ya yükseltti ve 9. sırada yer aldı. Zorlu deplasmandan 1 puan çıkaran Adanaspor ise puanını 5'e yükseltti ve haftayı 12. sırada tamamladı. 

-Altınordu galibiyetle tanıştı, Alanyaspor 4 puanda kaldı-

Ligin beşinci haftasında Altınordu, sahasında Alanyaspor ile karşılaştı. Alanyaspor'u 3-1'le geçen İzmir ekibi, ligdeki ilk galibiyetini aldı. Geride kalan 5 hafta sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2'de mağlubiyet alan Altınordu, 5 puanla 14. sırada yer aldı.

Deplasmanda Altınordu'ya 3-1 yenilen Alanyaspor ise haftayı 4 puanla 15. sırada tamamladı.

-Ligde son puan durumu ve 6. hafta maçları-

Takım  O  P

1.Samsunspor  5  11

2.Elazığspor  5  11

3.Adana Demirspor  5  10

4.Kardemir Karabükspor  5  10

5.1461 Trabzon  5  10

6.Gaziantep B.Ş. Bld.Spor  5  9

7.Göztepe A.Ş.  5  8

8.Giresunspor  5  7

9.Balıkesirspor   5  6

10.Yeni Malatyaspor  5  5

11.Karşıyaka  5  5  

12.Adanaspor A.Ş.  5  5

13.Şanlıurfaspor  5  5

14.Altınordu A.Ş.  5  5

15.Alanyaspor  5  4

16.Boluspor  5  3

17.Denizlispor  5  3

18.Kayseri Erciyesspor  5  2

6.Hafta maçları

Göztepe A.Ş.-Balıkesirspor

1461 Trabzon-Samsunspor

Alanyaspor-Adana Demirspor

Gaziantep B.Ş. Bld.Spor-Karşıyaka

Giresunspor-Denizlispor

Boluspor-Şanlıurfaspor

Elazığspor-Kayseri Erciyesspor

Kardemir Karabükspor-Altınordu A.Ş.

Adanaspor A.Ş.-Yeni Malatyaspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız