SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ligde Kalacak Gücümüz Var'

A- A+ PAYLAŞ

Teknik Direktörü Hayati Palancı, ligde kalacak güçlerinin olduğunu belirterek, "Birlik ve beraberliği daha çok kitleye yayarsak ve taraftarları daha çok sahaya çekersek küme düşmeyiz" dedi.

Malatyaspor teknik direktörü Hayati Palancı , zaman zaman iyi oynayıp da kaybettikleri maçlar olduğunu, bazı müsabakalarda ise hakem hatalarından dolayı sıkıntı çektiklerini söyleyerek, "Önemli olan futbolcularda heyecan ve inanç olmasıdır. Bu heyecan ve inancı, futbolcu arkadaşlarda görüyorum" diye konuştu.

Malatyaspor'un ligde kalacak gücü olduğunu ifa eden Palancı, "Birlik ve beraberliği daha çok kitleye yayarsak ve taraftarları daha çok sahaya çekersek küme düşmeyiz. Sahamızda oynayacağımız 3 maçta taraftarlar tribünleri doldururlarsa futbolcuları motive ederler. Seyirci baskısını üzerinde hisseden futbolcu da daha baskılı oynar ve gol atmak için daha çok çaba gösterir. Artık telafisi olmayan haftalara girdik. 20 gündür tesislerden dışarı çıkmıyorum" dedi.

Malatya'nın yeni belediye başkanı Ahmet Çakır'a takıma verdiği destek nedeniyle teşekkür eden Palancı, Kasımpaşa maçı devre arasında soyunma odasına gelen Ahmet Çakır'ın futbolculara 'Sonuç ne olursa olsun her zaman yanınızdayız' sözünün futbolcuları duygulandırdığını ve motive ettiğini söyledi. Palancı, bu sıkıntılı dönemde herkesin takıma maddi ve manevi destek olması gerektiğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız