SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ligde Kalmayı Garantilediler

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:46:23
Ligde Kalmayı Garantilediler
A- A+ PAYLAŞ
 
Ampute Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Malatya Bedensel Engelliler, son haftaya girilirken ligde kalmayı garantiledi. 
 
Altay’ın cezalı oyuncu oynatması nedeniyle hanesine 3 puan yazdıran Malatya Bedensel Engelliler, ligin 17. haftasında deplasmanda Medicalpark Samsun Engelliler Gücünü 3-1 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Sarı kırmızılı ekip, ligin son haftasında Antalya Engelliler Spor'a konuk olacak.
 
Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Antrenörü Ruhi Arslanboğa, ligde kaldıkları için mutlu olduklarını kaydederek, “İyi bir ekibiz. Ancak oynadığımız bazı maçlarda şansız puan kayıpları yaşadık. Neticede Altay karşılaşmasıyla ilgili yaptığımız başvuru sonrası, hak ettiğimiz 3 puanı aldık. Medicalpark Samsun Engelliler Gücü karşısında aldığımız galibiyetle, daha da rahatladık” diye konuştu.
 
Arslanboğa, gelecek sezonla ilgili çalışmaların başladığını ifade ederek, “Bu sezonu iyisiyle kötüsüyle geride bırakıyoruz. Önümüzdeki hafta son maçımızı oynayacağız. Gelecek sezonla ilgili çalışmalara da başladık. Önümüzdeki sezon takımımız adına daha iyi olacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız