SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ligde Kolay Takım Yok!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Hayati Palancı, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, ilk 70 dakikada oynanan futboldan memnun kaldığını ama rakip takım 9 kişi kaldıktan sonra oynananı beğenmediğini söyledi.

Başa baş bir mücadele olduğunu belirten Palancı, Diyarbakırspor’un yaşadığı sıkıntıları “içler acısı” olarak değerlendirdi. Yaşanan olumsuzlukların Diyarbakırspor’u gerdiğini sandığını anlatan Palancı “Bundan dolayı sert oynadılar, ama olsun. Kazandığımız için mutluyuz. Önemli bir galibiyet aldık” dedi.

Ligde her maça aynı ciddiyetle bakmaları gerektiğini söyleyen Palancı, kolay takım olmadığını bildirdi.

Palancı Diyarbakır maçında sergiledikleri 70 dakikalık oyun ile kalitelerini önümüzdeki maçlara yansıtmaları halinde başarılı olacaklarını sözlerine ekledi.

BİRİ ASABİ, İKİ ŞENOL!..
D Spor’dan naklen yayınlanan maç sonrası soruları yanıtlayan Malatyaspor’un deneyimli savunma oyuncusu Şenol Yavaş, karşılaşmanın kolay geçtiğini hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Rakip kaç kişi kalırsa kalsın disiplini elden bırakmamak gerektiğini söyleyen Şenol, Atatürk Stadının zemini için “ortada zemin diye bir şey kalmamış. Yüzde sekseni toprak olmuş” dedi.

Kaleci Şenol Karagöl ise Diyarbakır seyircisine ağır eleştiriler yöneltti. Daha önce bu takımın formasını giydiğini, kümede kalmasına katkı sağladığını, kendisine edilen küfürlere anlam veremediğini anlatan Şenol “Maçla ilgili değerlendirecek bir şey yok. Diyarbakır bu seyirciyle bir yere gidemez. Vanspor gibi geriye giderler” dedi.

Şenol, Diyarbakırsporlu Yılmaz Özlem’in gereksiz sert oynayarak oyunu gerdiğini ve 2 oyuncunun atılmasına zemin hazırladığını ileri sürdü.

Öte yandan gece Malatya'ya dönen ve Pazar'ı izinle geçiren Malatyaspor'un, Pazartesi gününden itibaren Altay maçı hazırlıklarına başlayacağı belirtildi. Altay maçı, önümüzdeki Pazar günü İnönü Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız