SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ligde Sürprizler Artıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:02:23
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Alanyaspor maçını kazanıp, Play-off yolunda rahatlamak istediklerini söyledi.

Mumcu, Alanyaspor ile Play-off’u yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, “Alanyaspor maçı Play-off mücadelemiz açısından önemli bir mücadele olacak. Alanyaspor, son birkaç haftadır kan kaybediyor ama rahat bir karşılaşma olmayacak. Geride kalan haftada da hiç beklenmedik bir mağlubiyet aldılar. Kimin ne yapacağı belli olmayan bir gruptayız. Ligin altı ve üstü yavaş yavaş şekilleniyor. Hem Play-off mücadelesi hem de ligde tutunmak ve daha iyi bir yer elde etmek amacıyla takımların son haftalara girdikçe motivasyonları artıyor. Sonlara yaklaştıkça sürprizlerde artıyor. Bu futbolun genel karakteristiğinde var” dedi.

Son haftalara girildikçe gurupta sürprizlerin arttığına işaret eden Mumcu, “Alanyaspor maçı bizim için önemli. Son haftalarda takımımızın performansı da doğrusu bizi biraz rahatlatıyor. Arkadaşlarımıza bu konuda inanıyor ve güveniyoruz. Daha önceki kupa maçımızda Alanyaspor’u deplasmanda 3-0 yenmiştik. Ama ligin ilk yarısında da sahamızda oynadığımız karşılaşma berabere sonuçlanmıştı. İnşallah puan ya da puanlarla dönüp, Play-off yolunda daha da rahatlayacağız” diye konuştu.

Mumcu, futbolcuların tecrübelerini Play-off’a yansıtmalarını beklediklerini kaydederek, “Ligin başındaki hedeflerimiz uymadı. Biz daha farklı bir performans, daha farklı bir yer bekliyorduk. Ama olmadı. Şimdi öncelikle Play-off’ta olmamızı garantilememiz lazım. Play-off’ta da elbette ki ümit vardır. Olgun bir takımız. Play-off'ta futbolcularımızın tecrübeleriyle bize katkı sağlarlar diye düşünüyoruz. İnşallah bu noktada gülen taraf biz oluruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız