SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ligdeki Konumumuz Tesadüf!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:17:15
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Pazar günü sahasında Manisa takımlarından Turgutluspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 
 
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Seçkin ile hasta olan Erman katılmadı. Öte yandan hafif sakatlıkları bulunan kaleci Zeki ile Emrah takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktik ağırlıklı top çalışmasıyla sona erdi. 
 
Öte yandan takımın yeni transferlerinden Aslan Çakıroğlu, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Aslan, Yeni Malatyaspor'un büyük bir camia olduğunu ve hak etmediği bir konumda bulunduğunu belirterek, "Büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Ligdeki durumu sıkıntılı gibi gözüküyor ama arkadaşlarımızla birlikte bu alttaki pozisyondan kurtulmak istiyoruz. Çok güzel bir ortam var. İnşallah bunu saha sonuçlarına da yansıtırsak, iyi olacağını düşünüyorum. Başarılı olmamamız için bir problem yok. İmkanlar, tesis ve oyuncu kadrosu açısından Yeni Malatyaspor'un ligdeki konumunun tesadüf olduğunu düşünüyorum. Alacağımız seri galibiyetlerle yukarı doğru tırmanmak istiyoruz" dedi. 
 
Yeni Malatyaspor'u layık olduğu yerlere taşımak istediklerini ifade eden tecrübeli futbolcu, "Malatya şehri Süper Lig gördü. Malatyaspor'u o zamanlardan iyi biliyoruz. Buranın büyük bir cami olduğunu da biliyoruz. Nasıl bir takıma geldiğimi biliyorum. İnşallah bize ve bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Bu sıkıntılı günler geçecek" diye konuştu. 
 
Galatasaray'ın Altyapısı'ndan takıma katılan Semih ise, "Ligde tabloya bakarsak iyi yerde değiliz. Bu durumdan kurtulmak için elimizden geleni yapacağız. Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Takımı layık olduğu yerlere getirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız