SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lig'den Çekildi

A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve Malatya takımı olan Konak Akademi Spor ligden çekildi. Takımın ligden çekilme nedeni ise maddi imkansızlar olarak gösterildi. 
 
Şimdiye kadar A Grubu'nda oynadığı 5 karşılaşmayı da kaybeden Konak Akademi takımı,  ligin 6. haftasında deplasmanda Balıkesir Zeytinli Belediyespor karşılaşmasına çıkmadı ve 20-0 hükmen mağlup oldu. 
 
Konak Akademi Spor Kulüp Başkanı Mahmut Kömürkara, ligden çekildikleri için çok üzgün olduklarını söyleyerek, "Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde Malatya'yı temsil ediyorduk. Ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilme kararı aldık. Tabi bunda aldığımız kötü sonuçlarda biraz etkili oldu. Ligde devam etmek isterdik ancak gerekli maddi desteği bulamadık. Bu nedenle de maalesef ligden çekilmek zorunda kaldık. Sezona hazırlandığımız esnada sponsor desteği bulmak için çalışmalar yaptık. Ancak bu noktada istediğimizi bulamadık. Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan gelen parayla deplasman maçlarına gittik. Ancak buda tam anlamıyla yeterli olmadı. Bu nedenle Türkiye Basketbol Federasyonu ile görüştük ve ligden çekildik. Ligde 6. hafta oynamamız gereken Zeytinli Belediye maçına da bu nedenle çıkmadık"  dedi. 
 
Konak Akademi ligin ilk haftasında sahasında Nallıhanspor'a 34-91, ikinci hafta deplasmanda Mersin Üniversitesine 112 - 41, üçüncü hafta sahasında Edirne Spor'a 51-78, dördüncü hafta deplasmanda İzmir Basketbol'a 98-41, Beşinci hafta sahasında İzmir Basketbol'a 41-98 mağlup olmuştu. 13 takım arasında son sırada yer alan Konak Akademi, 209 sayı atarken, 527 sayı yemişti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız