SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lige Bize Yakışan Şekilde Veda Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2016-05-13 23:08:03
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor’un devre arasında Süper Lig ekibi Osmanlıspor’dan kiraladığı genç forvet oyuncusu Mehmet Umut Nayir, ilk hedefinin Süper Ligde oynamak olduğunu söyledi.

Orduzu Pınarbaşı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Nayir, “Ligde son maçımız. Ligde bir iddiamız kalmadı. Play-Off hedefimiz vardı. Ama istediğimiz galibiyetleri alamayınca, o hedeften de koptuk. Boluspor maçıyla 2015-16 sezonuna veda edeceğiz. Son maçımıza biraz hedefsiz olarak çıkacağız. Hedefimiz olmasa da bize yakışan şekilde lige veda etmek istiyoruz. Alabildiğimiz maksimum puanları almak istiyoruz. İnşallah son maçımızı galibiyet alarak, bitirmek istiyoruz” dedi.

“KULÜBÜME GERİ DÖNECEĞİM”

Nayir, Alima Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak forma giydiğini ve sezon sonu takımı Osmanlıspor’a geri döneceğini ifade etti.

Genç forvet, durumunun henüz netlik kazanmadığını kaydederek, “Kiralık futbolcuyum. Son maçım olacak. Gelecek neyi gösterir bilinmez. Osmanlıspor kulübüme geri döneceğim. Orada sözleşmem devam ediyor. Onların takdiri ne olur bilinmez. Tekrar Alima Yeni Malatyaspor ile bir iletişimi olur mu bilinmez. Burada güzel zamanlar geçirdim. Oynadığım süre içinde mutlu oldum. İlk hedefim Süper ligde oynamak. Zaman zaman şansta buldum. Yabancı futbolcuların forma girmesiyle onlar daha fazla şans buldu. Kendimi de geri planda tutmamak için kiralık olarak gelmeyi kabul ettim. Önceliğim Osmanlıspor’da tekrar formamı giymek. Kulübüm biz seni bu sezon düşünmüyorum derlerse eğer, Malatyaspor bildiğim bir kulüp. Oturulur konuşulur ve düşünülür. Erken bir şeyler söylemek istemiyorum. Transfer gündeminde sürekli bir şeyler değişiyor. Transfer sezonunda Süper ligden başka takım olursa, tabi oralarda düşünülür” şeklinde konuştu.

Futbolun yanında üniversitede okuyan Nayir, “Okulda devam zorunluluğum yoktur. Sınavlara girmem yetiyor. Tabi sınavlara girmekte farklı şehirde olmak biraz zorluyor. Mesela sezon bitiyor. Benim sınavlarım Haziran başı gibi başlıyor. Sınavlara çalışıp geçmek için yeterli sürem var. Farklı şehirler olması o kadar etkilemiyor ama aynı şehir olması biraz kolaylık sağlıyor” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Erdoğan (7 yıl önce)
    Ertac-Sadık-Umut Nayır-Guido Koçer-S.Ağçay- Azubike - Sakal bunlara 4-veya 5 futbolcu daha şöyle kalitelisinden bak sen yeni sezona maçları seyretmeye doyum olmaz.Başkanımız Adil Gevrek Beye Teşekürlerimi ve şükran duygularımı bildirir başarılarının devamını dilerim Malatyalı bu İnsanı bence kaçırmamalı İrfan BUZ la devam diyorum Alt Kadrodan Malatyalı oyuncu kazandırılmalı As takıma yoksa taşıma suyla değirmen dönmez.
    0
    0
    Yanıtla