SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lige En İyi Şekilde Yansıyacak"

0
Güncellendi - 2016-01-16 00:14:32
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Alima Yeni Malatyaspor, Antalya’da sürdürdüğü ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayarak, 1461 Trabzon ile oynayacağı maç için Trabzon’a geçti.

Takımın tecrübeli çalıştırıcı İrfan Buz, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini, 1461 Trabzon maçıyla da ligin ikinci yarısına iyi başlamak istediklerini kaydetti.

Buz, kamp döneminde oyuncuların iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade ederek, “İkinci yarının ilk haftasında 1461 Trabzon takımıyla karşılaşacağız. Çok verimli bir kamp dönemi geçirdik. Umarım çalışmalarımızın karşılığını ligde alırız. Devre arası hazırlık kampında Gençlerbirliği’nin ardından İran 1.Lig ekiplerinden Gostaresh Folad Tabriz ile bir hazırlık müsabakası oynadık. Skor anlamında önemli olmayan bir maçlardı. Skordan çok ortaya konan futbol bizim için daha önemliydi. Oyuncularımızı bu tür hazırlık maçlarında yakından görme fırsatı bulduk. Oyuncuların son performanslarından gayet memnunum. Verimli geçen kamp dönemi, ligin ikinci yarısına da en iyi şekilde yansıyacaktır” diye konuştu.

“MAKSİMUM PERFORMANS ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

Tecrübeli teknik adam, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydederek, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kadromuza iyi oyuncular kattık. Ben aldığımız oyunculardan maksimum performans alacağımızı düşünüyorum. 1-2 oyuncu daha alabiliriz. Önümüzde tabi önemli bir süreç var. Pazar günü Trabzon maçıyla ikinci yarıya başlayacağız. Kolay değil tabi ama elimizden geleni yapacağız. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız