SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lige Fırtına Gibi Başlamak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-08-31 18:53:42
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un kulüp basın sözcüsü Kadircan Esen, lige fırtına gibi başlamak istediklerini söyledi.

Yeni sezonda BAL Ligi’nin iddialı takımları arasında yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sezon hazırlıkları kapsamına ikinci etap kamp çalışmalarını noktaladı.

Kadrosunu tecrübeli isimlerle güçlendiren Malatya ekibi, tecrübeli teknik adam İsmail Tekin önderliğinde bu sezon hedeflediği 3. Lige yükselmenin planlarını yapıyor.

“KAMP ÇALIŞMALARI VERİMLİ GEÇTİ”

Takımın Nevşehir’de ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladığını ifade eden Esen, “Yeni sezon hazırlıklarımız yoğun tempoda devam ediyor. Takımımız ikinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde yeni sezona en iyi şekilde hazırlanıyor. Özellikle hazırlık maçlarında takımımızın ortaya koyduğu performans ve mücadele bizleri memnun etti. Takımımız ikinci etap kamp çalışmalarını tamamladı, hazırlıklarımız Malatya’da sürecek” dedi.

“GELECEK ADINA UMUTLUYUZ”

kadircanesenEsen, Nevşehir’deki ikinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde hazırlık maçları oynadığını anımsatarak, “Son olarak İstanbul Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kartal Bulvarspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadık. Takımımız hazırlık karşılaşmasını Bedrettin’in kaydettiği goller 1-0 kazandık. Şuana kadar 5 hazırlık maçı oynadık, bu hazırlık karşılaşmalarında 4 galibiyet, 1’de mağlubiyet aldık. Tabi hazırlık maçları ölçü sayılamaz ama takımımızın mücadelesi, hırsı, performansı bizi gelecek adına oldukça umutlandırdı” ifadelerini kullandı.

“İKİ FUTBOLCUYA LİSANS ÇIKARILACAK”

Kamp çalışmaları kapsamında Brezilyalı Alfonso ve Fransız Meye’nin denemeye alındığını ifade eden Esen, teknik direktör İsmail Tekin’in bu iki oyuncunun performanslarından memnun kaldığını belirtti.

Alfonso ve Meye’ye lisans çıkarılacağını kaydeden Esen, “Hocamızın isteğiyle Alfonso ve Meye denemeye alınmıştı. Bu iki oyuncu Nevşehir’deki ikinci etap kamp çalışmalarına dahil edildi. Hocamız performanslarını yakından gördüğü bu iki oyuncunun kadroya dahil edilmesini istedi. Bu iki oyuncuya lisans çıkartıp, sözleşme imzalayacağız” diye konuştu.

“SEZONA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Esen, fikstürün kendilerini ilgilendirmediklerini, önemli olanın kendi yapacakları olduğunu ifade etti.

Güçlü ve tecrübeli bir kadroyla sezona başlayacaklarını aktaran Esen, “Hedefimiz şampiyon olup, 3. Lige yükselmek. Bu anlamda yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak üzerimize büyük sorumluklar düşüyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın verdiği büyük destekle iyi bir kadro oluşturduk. Lige fırtına gibi başlamak istiyoruz. İnşallah kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçla sezona iyi bir başlangıç yaparak, sezon sonunda istediğimiz hedefe ulaşmak istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yeşilyurtbelediyespor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız