SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lige İyi Başladılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:41:44
Lige İyi Başladılar
A- A+ PAYLAŞ

Hokey Federasyonu'nun 2015-2016 faaliyet programında yer alan Salon Hokeyi Süper Lig maçları 26-29 Kasım tarihleri arasına Amasya’da yapıldı.

Malatya’yı temsilen katılan Hokey Süper Lig takımı Anadolu Ateşi Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Hokey Takımı, ilk yarının ilk etabında yaptığı dört maçın ikisini alarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

Kulüp Başkanı Savaş Yılmaz yaptığı açıklamada, 2015-2016 Hokey Salon Süper Lig sezonuna iyi bir başlangıç yaptıklarını ve ilk yarının ikinci etabının 23-27 Mayıs tarihleri arasında yine Amasya’da yapılacağını belirtti.

Başkan Yılmaz, 2. etabın çalışmalarına başladıklarını, ilk etapta tespit ettikleri eksiklikleri giderip, daha iyi bir hazırlık yapacaklarını kaydederek, "İlk etapta süper lig maçları ulusal kanaldan canlı yayınlandı. Organizasyon çok güzel geçti. Canlı yayınla hokey daha eğlenceli ve çekişmeli geçiyor. Canlı yayın büyük heyecan kattı hokeye. Eminim ki ilk defa hokey izleyen insanlar da bu sporu çok sevdiler. Çünkü hokey seyir zevki yüksek olan, hızlı oynanan sert bir spor. Bundan dolayı insanların daha çok ilgisini çekiyor" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, yapılan canlı yayınların hokeye ve kulüplere bir zaman sonra katkı sağlayacağını umduklarını dile getirerek, "Süper Lig’de mücadele eden takımların birçoğu kurum ve belediye kulübü olmalarından dolayı maddi sıkıntı çekmiyorlar. Şahıs kulübü iki üç tane var ve onlar da bulundukları ilde destek alıyorlar. Desteği olmayan tek kulüp Malatya Anadolu Ateşi. Maçlara gittiğimiz zaman, diğer kulüpler en güzel yerlerde kalıyor, en güzel yemekleri yiyorlar. Malatyalı sporcularımız en ucuz yerlerde kalarak, günde iki öğün dürüm yiyerek turnuvaları tamamlıyor. 10 yıldır Malatya’da hokeyi başlattık ve bu işi sürünerek devam ettiriyoruz. Bu şartlarda beş yıldızlı otellerde kalan tüm takımları defalarca yenerek şampiyon olduk ama artık Malatya’nın başarılı olan bu gençlerine sahip çıkması lazım" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız