SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Lige Kadar Hazır Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:15:56
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Mert Korkmaz, devre arası kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini, ligin ikinci yarısının başlangıcına kadar hazır hale geleceklerini söyledi. 

Futbolcuların kamp çalışmaları sırasında oldukça istekli ve hırslı olduklarını ifade eden Korkmaz, "İyi bir takıma sahibiz. Geldiğimizden beri çok arzulu ve istekli çalışıyoruz. Hemen hemen günde çift idman yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir gün dinlenme verdik. Nazilli Belediyespor ile oynadığımız hazırlık karşılaşmasına da dinlenerek çıkmadık. Genel anlamda baktığımız zaman oynanan oyundan ve mücadeleden oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim. Çocukların istekli ve arzulu oluşları memnuniyetimizin artmasına neden oluyor. Bu karşılaşma bir hazırlık maçı da olsa galip geldiğimiz için elbette ki mutluyuz. Asıl önemli olan bunu lige yansıtmak olacaktır" diye konuştu.

İkinci yarının başlangıcına kadar hazır hale geleceklerini belirten Korkmaz, "Lige kadar hazır hale geleceğiz. Oynatmadığımız oyuncularımız var. Bunun yanında hala devam eden transfer çalışmaları var. Takıma yeni transfer olarak katılan futbolcularımızı hazır olmadıkları için oynatmadık ve sonradan oyuna aldık" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız