SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ligi 44 Puanla Bitirmeyi Hedefliyoruz"

0
Güncellendi - 2018-04-10 20:56:18
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Malatya’nın plaka numarası olan 44 puan ile ligi tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, takım kaptanları Adem Büyük ve Sadık Çiftpınar, Futbol direktörü Ali Ravcı, Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle nedeniyle Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, “Bizim için anlamlı bir gün. Bu anlamlı günümüzde sizleri yanımız da gördüğümüzden dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bundan sonraki süreçte de bizlerde sizlerin başarılarının devamını diliyoruz. Bu trendin aynı şekilde devam etmesini arzu ediyoruz.” Dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ise, “Güzel bir süreç geçti. Önümüzde kalan 6 haftayı da inşallah en güzel şekilde geçirip, en kötü ihtimal Malatya’nın plaka numarası ile tamamlamayı düşünüyoruz İnşallah. Üzerine ne çıkarsak mükemmel olur. Elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kaydetti.

Ziyarette Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’a, Erol Bulut tarafından takım oyuncuları tarafından imzalanmış olan Evkur Yeni Malatyaspor’un forması hediye edildi. Bulut, Evkur Yeni Malatyaspor olarak Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını ifade etti.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Hedef 49 puan; 50 de olsa ne güzel olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Bera (5 yıl önce)
    Malatyalı olmayan zavallılar bi uzak durun siz... Birinci yılında başarılı oldu ikinci yıla kurumsallaşmak ve kalıcı bir Malatya spor olmak gerekir...
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Erol, cahil bir adam ama teknik direktörlüğü iyi.Düşünmeden konuşuyor, hepsi bu.seneye kalamaz, kalsa da başarılı olamaz, şans her zaman bu kadar gülmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    Galatasarayda gençlerbiliiğinemi gihediye etti maçı ilahi adalet işte erol buluta iftira edenler başka söze gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Dadımoğlu (5 yıl önce)
    Senin gibi bir hocayı ki sen hoca değilsin bu takımın başında görmek istemiyoruz. Başakşehir ve fenerbahçe maçlarında ne kadar profesyonel hareket ettiğini tüm malatyaspor taraftarı şaşırarak gördü. Resmen başakşehir maçından önce sarf ettiğiniz ben başakşehirin şampiyon olmasını istiyorum demeniz ve sahada takımın amatörce oyun sergilemesi bu teknik direktörüm diyen şahsı ele vermiştir. Bende şunu söylemek istiyorum sen bu takımın içerisinde yer aldığın sürece ben de bir daha o stadın önünden geçmeyeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    44 OLMAMALI ALABİLDİĞİNİZ KADAR ALIN İSTATİSTİKLERİMİZ YÜKSELSİN KİMSEYE ACIMAYIN ALANYA AKHİSAR GÖZTEPE VE KAYSERİDEN 3 ER PUAN ALMALI YANİ 49 PUAN
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat (5 yıl önce)
    Erol hocanın iyi niyetinden şüphemiz yok.Insanlar fikrini beyan etmekle suçlanamaz.Sonuna kadar arkasındayız.Galatasaray taraftarları bence bu işi abartıyor öküzün altında buzağı aramayın Malatyasporlu gibi görünüp burda yorum yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms (5 yıl önce)
    O zaman GS de 5 yemişti onlarda mı maçı hediye etti.Bırakın artık saçmalamayı...Bu takım hala süper ligde devam ediyorsa Erol hocanın sayesindedir...İstanbul da yüzüne bakamadığınız adamlar ve sizler eminim GS taraftarısınız..İşinize gelmedi yani...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (5 yıl önce)
    Erol hoca herkes seni kınadı taraftarı Malatya yı bu hallere düşürdün kendini rezil ettin Malatya yı bu zanda neden bıraktın İstanbul da utanır olduk tüm arkadaşlarımız maçı hediye ettiniz diyor fenerbahçe maçlarında da sahada mücadele yoktu başakşehir maçlarında da utanç duyuyoruzzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)Sait isimli kullanıcı yorumuna
    İstanbul'da olanlar seni kendi çıkarları için yönlendiriyor. Kafanı yorma.
    0
    0
    Yanıtla