SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ligi 6'ncı Sırada Tamamladılar

0
Güncellendi - 2017-05-23 01:49:04
Ligi 6'ncı Sırada Tamamladılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün teknik sorumlusu Mikail Tuluk, “Lig bizim ve futbolcularımızın tecrübe kazanmaları adına çok güzel geçti” dedi.

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, sezonu 39 puanla 6’ncı sırada tamamladı.

Grup’ta oynadığı 24 karşılaşmada 13 galibiyet elde eden mavi kırmızılılarda sezon istenildiği gibi geçmese de, altyapıdan takıma yeni katılan futbolcuların tecrübe kazanmaları ve gelecek sezona hazırlanmaları adına önemli bir süreç oldu.

Sezonla ilgili değerlendirmede bulunan takımın teknik sorumlusu Mikail Tuluk, futbolcuların ortaya koydukları performanstan memnun olduğunu ifade etti.

Tuluk, 2000-2001 doğumluların ağırlıkta olduğu bir kadroyla mücadele ettiklerini belirterek, “Takımda 3 tane üniversitede oynayan yaşı büyük sporcumuz var. Takımın geneli küçük yaş grubundan oluşuyor. Özellikle bu sezon altyapıdan yetişen ve ilk defa profesyonel takımda oynayan sporcularla grupta mücadele ettik” diye konuştu.

Amaçlarının Türk futboluna hizmet etmek olduğunu dile getiren Tuluk, şunları söyledi:

“Genç kızlarımızı Türk futboluna kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz gelecek sezona hazırlıktı. Bu nedenle altyapıya daha da büyük önem verdik. Çocuklarımızda ellerinden gelen her şeyi gösterdiler. İnşallah gelecek sezon için 2-3 takviye yapabilirsek, iyi noktalara geliriz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Engin TAŞAN (6 yıl önce)
    Çok lazımdı ya...
    0
    0
    Yanıtla