SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ligi En İyi Yerde Bitirmek İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-03-22 19:05:35
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, “Kalan haftaları maç maç düşünüp, ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Buz, takımın son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Buz, Denizli karşısında istedikleri oyunu oynayamadıklarını belirterek, “İstediğimiz oyun çıkmadı sahada. Ancak buna rağmen etkili pozisyonlar bulduk. O pozisyonları değerlendirebilseydik maça orta olabilirdik. Bazı oyuncularımın performansı istediğim gibi değildi. Tabi Umut Nayir gibi bizim sistemimiz için önem taşıyan bir oyuncunun yokluğunda özellikle hava topu hakimiyetini de rakibe kaptırdık. Maça gelecek olursak; Osman’ın zamansız sakatlığıyla bir oyuncu değişiklik hakkımızı erken yapmak zorunda kaldık. Golünü gelişimine baktığımızda Göztepe maçındaki gole benzer bir gol gördük ağlarımızda. Adam paylaşımında hata yapıldı yine. Tabi bu eksiklerimizi kapatma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Lige verilen ara sakatlarımızın düzelmesi adına da iyi oldu. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” diye konuştu.

“AZUBUIKE’NİN MİLLİ TAKIMA SEÇİLMESİ DE BİZİ AYRICA MUTLU ETTİ”

Buz, kadroda son haftalarda sıkça değişikliğe gitmesiyle ilgili yaptığı açıklamada ise, “Kadromuzda yer alan oyuncularımızı kullanabileceğimiz yerlerde bunu yapıyoruz. Sonuçta yedekte olan olmayan herkes bu takımın oyuncusudur. Sedat olsun, Ali olsun, Azubuike olsun hepsinin performansından memnunum. Kalan haftalarda kadromuzu en iyi şekilde kullanmak istiyorum. Tabi bunu yaparken önümüzdeki sezonu da düşünmek zorundayız. Azubuike’nin milli takıma seçilmesi de bizi ayrıca mutlu etti. Demek ki burada kendine bir şeyler katabilmiş. İnşallah bir çok oyuncumuz performansıyla dikkat çekecek. Kalan haftaları maç maç düşünüp, ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • evro (8 yıl önce)
    hocam istediğimiz oyunu oynayamadık diyip bi de bizimle dalga geçme. bilerek kapalı oynattın golüde yiyince telaş başladı ben bunu ilk 10 dakikada farkettim sen edemediysen ne diyeyim. daha ilk yarıdan maça yatılırmı hele birde beraberliğe. bir de ramazan aşkın ne zaman bitecek hocam. adamın sarı kart kırmızı kart yemesini istiyoruz ki oynayamasın. yoksa sen ilk 11 devam ettirecen. saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (8 yıl önce)
    Bu oyunla 15.lik herhalde.
    0
    0
    Yanıtla