SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ligi İstediğimiz Yerde Bitireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:12:14
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un teknik sorumlusu Mahmut Evren, 44 Malatyaspor’u üst lige taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Ligin ilk yarısında yaşadıkları puan kayıplarını telafi etmek istediklerini belirten Evren, “Ligin ilk yarısında futbolcularımız ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalıştılar. Şuan olmamız gereken yerde değiliz. Ama neticede çok bir şey kaybetmedik. Kayıpları da ikinci yarı telafi edeceğiz. Ligin ilk yarısı itibariyle 6-7 puanlık bir kaybımız var. Ama ligin ikinci yarısında bu kayıpları telafi edip, ligi istediğimiz yerde bitireceğiz” dedi.

Evren, ligin ikinci yarısına yoğun tempoda hazırlandıklarını ifade ederek, “Ligin ikinci yarısı çok çetin ve zorlu geçecek. Bunu sporcu kardeşlerime de söyledim. Şampiyonluğa oynayan takım sayısının fazla olması da bunu gösteriyor. Lig zorlu geçecek ama biz çok çalışarak, zoru kolaya çevirmek istiyoruz” diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydeden tecrübeli teknik adam, “Elimizdeki kadro bizim için yeterliydi. Ancak belirli bölgelerde bazı sıkıntılarımız vardı. Bu sıkıntıları giderme adına görüşmeler yaptık. Neticede 2 oyuncuyla anlaştık. Hedefimiz şampiyonluk olduğu için transfer çalışmaları da bitmez. İyi futbolcu bulursak mutlaka değerlendiririz” ifadelerini kullandı.

Fildişi asıllı Amani Kovakouherve’nin kendileri için büyük bir transfer olduğunu söyleyen Evren, “Amani ligin ikinci yarısının ilk maçına yetişemeyebilir. Futbolcumuzun bütün problemlerini çözdük. Sadece bir evrakımız kaldı. Bunu da çözersek, futbolcumuz ikinci yarının ikinci maçında sahada olacak. Bu anlamda Fildişi Futbol Federasyonu ile yazışmalar devam ediyor. Bu noktada kalan son evrakı yetiştirmeye çalışıyoruz. Bize bu konuda yardımcı olan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ve MASKF Başkanımız Seyfullah Özdemir’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Evren, defans oyuncusu Erdoğan Oluk’un süresiz kadro dışı bırakıldığını kaydederek, “Erdoğan Oluk ile yönetim bir görüşme yaptı. Görüşme sonrası yönetimle bir toplantı yaptık. Yönetimin vereceği karara saygı duyuyorum. Yönetim ne karar verirse, herkes yaptığının karşılığını mutlaka öder” diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam, şampiyonluk yolunda herkesin desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, “Yeni Malatyaspor ile Torku Konyaspor arasında oynanan Akademi Ligi maçını izledim. Altyapıda 25 tane Malatyalı genç kardeşimiz var. Bizim amacımız herkesin kenetlenerek, 44 Malatyaspor’u bir üst lige taşımasıdır. Bu takımın üst lige çıkmasıyla kazanan Malatya futbolu olacak. Bu doğrultuda Malatyalı büyüklerimizden takımımıza destek olmalarını bekliyoruz. Hatay’ın liglerde takımı varken, bir takımı daha üst lige çıkarmak için çalışırken, büyüklerimizin de bize aynı desteği vermesini istiyoruz. Bize destek olanlardan Allah razı olsun. Destek olmayanlarda dua etsinler. 44 Malatyasor’u bir üst lige çıkarma adına elimizden ne geliyorsa, her şeyimizle mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız