SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ligi Sonuncusuna Farklı Yenildiler

0
Güncellendi - 2018-01-21 18:39:36
Ligi Sonuncusuna Farklı Yenildiler
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’un 15. haftasında deplasmanda grubun son sırasındaki takımı Elazığ Yolspor’a konuk olan İnönü Üniversitesispor rakibine 6-2 mağlup oldu.

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden İnönü Üniversitesispor, deplasmanda Elazığ Yolspor’a 6-2 yenildi.

  Elazığ Yolspor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Faruk Küstül, Ahmetcan Akkoyun, Serkan Al Hakem üçlüsü yönetti.

  İnönü Üniversitesispor sahaya Ahmet Berkay Maden, Cihat Vurmaz, Enes Ataş, Yunus Emre Kutlu, Nurullah Demir, Burak Acil, Engin Yıldız, Uygar Taşkıran, Mehmet Aşıt, Ömer Faruk Göldağı, Ahmet Aşıt on biriyle mücadele etti.

  Karşılaşmada 1-0 öne geçen İnönü Üniversitesispor, rakibine 6-2 mağlup oldu. İnönü Üniversitesispor’un gollerini Enes Ataş ile Mehmet Aşıt kaydetti.

  Grubun son sırasındaki Elazığ Yolspor, 2 olan puanını 5’e yükseltirken, İnönü Üniversitesispor, 2 hafta sonuna aldığı 2 mağlubiyetle 13 puanda kaldı.

  İnönü Üniversitesispor’un sportif direktörü Aziz Yiğit, karşılaşmada 1-0 öne geçtiklerini ancak maçın hakeminin yönetiminin takımı olumsuz etkilediğini savundu.

  İlk yarının 1-1 tamamlandığını kaydeden Yiğit, “Rakip sert oynadı. Ofsayttan yediğimiz goller var. Genç bir ekibiz. Yapacak bir şey yok” dedi.

  Yiğit, yenilgiden dolayı üzgün olduklarını kaydederek, “Maçın hakemi rakibe çok müsamaha gösterdi. Rakipte çok sert oynadı. Opsiyonlarını rakibe karşı kullandı. Hafta içerisinde iki transferimiz daha olacak. Elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    sende sert oynasaydın kaç tane A takıma oyuncu yetenek geldi başarısızlık ve bahaneler
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    sende sert oynasaydın kaç tane A takıma oyuncu yetenek geldi başarısızlık ve bahaneler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    0 galibiyetli, önüne gelenin averaj düzelttiği lig sonuncusundan 6 gol yemişsin hala hakeme laf söylüyorsun! Malatya futbolu İsmail Tekin ve Aziz Yiğit'ten kurtulmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sfff (6 yıl önce)
    Yenil.yenil.hakeme laf soyle
    0
    0
    Yanıtla