SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ligimiz Başlıyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da spor taban birlikleri bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun organizesiyle gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Gençlik ve Spor Malatya Eski Müdürü Mehmet Bayansalduz, Malatya Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Tecdespor Kulüp Fahri Başkanı Yusuf İzzettin Cengiz, Malatya Saha Komiserleri Derneği Başkanı Recep Menekşe, TÜFAD Malatya Şubesi 2. Başkanı Muharrem Zeyno, TÜFAD Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Bayındır, 12 Dev Adam Basketbol Okulları Malatya İdarecisi Erol Akdeniz, İl Hakem Kurulu Hakem Atama Sorumlusu Ramazan Kabak, MASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, bazı kulüplerin temsilcileri ve antrenörleri katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, herkesin bayramını tebrik etti. Özdemir, Malatya 1. Amatör Küme müsabakalarının da başlayacağını hatırlatarak, "Pazar günü 1. Amatör Küme ligimiz başlıyor. 1. Amatör kümemiz gerçekten bölgemizde en güçlü liglerden bir tanesi. Takımlarımız bu lige çok iyi hazırlandılar. Kazasız belasız bir lig olmasını diliyorum" dedi.

Gençlik ve Spor Malatya Eski Müdürü Mehmet Bayansalduz ise, Malatya'da spor taban birlikleriyle bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Aranızda bulunmaktan dolayı oldukça memnunum. Duygulandım. Her zaman aranızdayım. Malatya ve Türk sporuna ilelebet hizmet etmeye devam edeceğim" diye konuştu.

Tecdespor Kulüp Fahri Başkanı Yusuf İzzettin Cengiz de, Amatör camiada bulunmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, "Elimizden geldiği kadar amatör camia ve gençlerimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık. İnşallah bundan sonra da hizmetlerimize devam edeceğiz. Güzel bir ailenin içerisinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, "Sizlerle bir arada bulunmak ikinci bir bayram gibi oluyor. İnşallah gelenekselleşen bu bayram törenlerinin devamını diliyorum. Herkesin bayramını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Malatya Saha Komiserleri Derneği Başkanı Recep Menekşe ise, "Bayramlar sevinç günleridir. Bayramlar, güzellik taşır. Bayramda bizleri bir araya gelen MASKF'ye çok teşekkür ediyorum ve herkesin bayramını kutluyorum" dedi.
TÜFAD Malatya Şubesi 2. Başkanı Muharrem Zeyno da, "Bu organizeyi düzenleyen MASKF'ye teşekkür ediyorum. Bizde TÜFAD olarak aranızda bulunmaktan dolayı çok memnunuz. Herkesin kurban bayramını tebrike diyorum" diye konuştu.

İl Hakem Kurulu Hakem Atama Sorumlusu Ramazan Kabak ise, "Herkesin bayramını tebrik ediyorum. 1. Amatör Küme ligimiz başlıyor. Ben ligimizin de herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız