SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ligin Boyu İyice Kısaldı"

0
Güncellendi - 2017-03-10 04:05:53
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un Teknik Direktörü İsmail Tekin, Araban Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ederek, zorlu maçtan istedikleri sonuçlar ayrılıp, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi.

Bölgesel Amatör Ligi 2.Grubun lideri Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 22’nci haftasında konuk olacağı Araban Belediyespor maçı hazırlıklarını Yeşiltepe 3.nolu sahada sürdürdü.

Haftayı Adıyaman 1954 Spor galibiyeti ile kapatan Malatya ekibi, şampiyonluk yolunda en kritik maçına çıkacak. Teknik direktör İsmail Tekin nezaretinde hazırlıklarını kondisyon ağırlıklı antrenmanla sürdüren yeşil beyazlılarda, moraller üst seviyede.

Takımını Araban Belediyespor karşılaşmasına hazırlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un teknik direktörü İsmail Tekin, “Ligin boyun iyice kısaldı. Baktığımız zaman grupta 47 puanla lideriz. Bu liderliği ve avantajı elimize almak için takım olarak çok çalıştık. Oyuncularımız performanslarının üstüne çok şeyler katarak bu seviyeye ulaşabildik. Bu haftada deplasmanda şampiyonluğun güçlü adaylarından Araban Belediyespor’a konuk olacağız. Zorlu deplasmandan en iyi sonuçla ayrılıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız