SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ligin Dibinde..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye 2. Futbol Ligi 4. grupta klasman grubu 1. kademe maçları tamamlanırken, yine mağlup olan Malatyaspor bu aşamayı sondan 2. sırada bitirdi.

1. kademenin son haftasında şu sonuçlar alındı:

Adana Demirspor:2- Malatyaspor:0,
Elazığspor:1- Mardinspor:2,
Belediye Vanspor:3- Tarsus İdmanyurdu:2,
Adıyamanspor:1- Kahramanmaraşspor:1,
Diyarbakır B.Ş.Belediye DİSKİ:0- İskenderun D.Ç.:3

Bu grupta ilk iki sırayı alan Şanlıurfaspor ve İskenderun D.Ç., yükselme grubuna kaldılar.

2. ligden düşmeme mücadelesi veren Malatyaspor, 2. lig 4 grubun 2. kademesinde 9 takımdan biri olarak yeralacak. 3 takımın bir alt lige düşeceği ligde Malatyaspor'un tüm umudu, henüz kaynağı ve nasıl yapılacağı bir muamma olan ara transferde kadrosunu takviye edebilmek ve güçlü bir kadroyla bulunduğu yerden kurtulmak.

Malatyaspor'un da yeraldığı 2. lig 4. klasman grubunda 2. kademe maçları 24 Ocak 2010 Pazar günü başlayacak ve 18 maç oynanacak olan lig 16 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Ligde son puan durumu şöyle:

TAKIM O. P.
1.Ş.Urfaspor 20 39
2.İskenderun Demir Çelikspor 20 38
3.Adana Demirspor 20 34
4.Tarsus İdman Yurdu 20 33
5.Mardinspor 20 32
6.Adıyamanspor 20 27
7.Kahramanmaraşspor 20 25
8.Belediye Vanspor 20 25
9.Diyarbakır B.Ş.Bld.Diskispor 20 21
10.Malatyaspor 20 12
11.Elazığspor 20 12

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız