SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ligin Tozunu Attıracak

0
Güncellendi - 2016-08-06 00:33:02
Ligin Tozunu Attıracak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un bu sezon en büyük gol silahlarından birisi olacak olan Eren Tozlu, kamptaki ve hazırlık maçlarındaki performansıyla herkesin büyük beğenisini kazandı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’den PTT 1. Ligi’ne düşen Mersin İdman Yurdu’ndan Yeni Malatyaspor’a transfer olan forvet oyuncusu Eren Tozlu, hazırlık karşılaşmalarında iyi bir grafik ortaya koyarken, kampın en iyi isimleri arasında da yer almayı başardı. Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan golcü futbolcu, teknik direktör İrfan Buz’dan da tam not aldı.

Yeni Malatyaspor ile şampiyonluk yaşamak istediğini ifade eden Eren Tozlu, “Bu sezon birçok takım ilk 2’yi ve Play-Off’u kovalayacak. Bu anlamda enteresan, çekişmeli, mücadeleci, zorlu ve bir o kadara zevkli bir lig olacak. Bu yarışın içerisinde yer alacak takımlar arasında Yeni Malatyaspor’da olacak. Yeni Malatyaspor’un hedefleriyle benim hedeflerim tamamen birbiriyle örtüşüyor. Ben şampiyonluk için buraya geldim. Bunun içinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi.

Tozlu, Yeni Malatyaspor’un hedefleri olan bir kulüp olduğunu ve kendisinin de bu hedef doğrultusunda elinden gelenin en iyisini yapacağını kaydederek, “Kamp çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla iyi bir uyum içerisinde yeni sezona hazırlanıyoruz. Her şey çok güzel ve sezon başlangıcına kadar hazır hale geleceğiz. Takımda her futbolcu takıma büyük katkı sağlayacak kapasitede. Bu bir anlamda tatlı bir rekabeti de beraberinde getirecek. Sezona iyi başlayıp, iyi sürdürüp, takımımızı hedeflenen noktaya taşımak istiyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız