SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ligin Zirvesinde Bitireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:43:57
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da, Körfez İskenderun Spor karşısında alınan 5-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "Her şeyden evvel bizim için önemli olan 3 puandı. Böyle farklı kazanmak da tabi ki güzel. Ama her şeyden önce şunu söylemek istiyorum; rakip takımı tebrik ediyorum. Belki buraya kadar gelip de futbol oynamaya çalışan bir takımla oynadık. Sezon başından bugüne kadar doğru oynamaya çalışan bir takım olmadı. Hatta ilk yarıda 2-3 tane gol pozisyonu yakaladılar. Türk futbolunda neden gelişme olmuyor? Ben kazandığım için söylemiyorum. Futbolu güzelleştirme adına rakibimiz her şeyi yaptı. Bizim oyuncularımız da üzerilerine düşeni yaptı, gayretli ve istekliydiler. Çok ağır bir sahada oynadık. Ama genel olarak baktığımızda kazanılan bir müsabaka ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bütün müsabakalara final gözüyle bakarak oynuyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de kalan müsabakaları aynı atmosferde oynayarak, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

"SEZON BİTTİĞİNDE BU LİGİN ZİRVESİNDE OLACAĞIZ"

Tecrübeli teknik adam, hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, sezon bittiğinde ligin zirvesinde olacaklarını söyledi.

Uğur, 2 puan ortalamasını yakaladıklarını belirterek, şunları söyledi: 

"Malatya'ya ilk geldiğimde 'Eğer 2 puanın altında olursak, ben kendimi başarılı saymam' demiştim. Biz her maça 2 puanı kendimize hedef olarak belirledik. Tabi hedefi olan bir takımını 2 puanın altına düşmesi çok doğru bir durum olmaz. Biz hedefimize doğru bir alınan puan sayısı ile gidiyoruz. Tabi ki burada inişler-çıkışlar olacak. 1.90'nın altına düşecek, bazen 2.25 olacak. Ama biz Yeni Malatyaspor olarak inanıyoruz ki, sezonu bitirdiğimizde bu ligin zirvesinde olacağız. Onun içinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz."

'Bizim rakibimiz bizden başkası değil' ifadesini kullanan tecrübeli çalıştırıcı, "Yeni Malatyaspor takımı eğer kendisi gibi oynarsa, hiç kimse rakibi olamaz. Ben o inançtayım. Biz işimizi doğru yaptığımız sürece rakibimiz yok" diye konuştu.

GEVREK'İN AÇIKLAMASI..

 Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek de, iyi gidişi sürdürüp, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi. 

Yeni Malatyaspor-Körfez İskenderun Spor maçı sonrası stat çıkışında gazetecilere maçla ilgili değerlendirmede bulunan Gevrek, "Gerçekten bugün muhteşem bir oyun oynadık. Güzel bir mücadele ile 3 puanı alan taraf olduk. İlk yarının bitimine 3 hafta kaldı. İnşallah geri kalan 3 maçımızda da galip gelerek, ilk yarıyı lider olarak bitiririz. İnşallah sezon sonuna kadar liderliğimizi sürdürürüz. Kendi işimize bakarsak ve bu birlik beraberlik olursa, sezon sonunda gülen taraf biz oluruz. Ciddi anlamda kenetlendik. Bütün Malatya burada birlik ve beraberlik örneği gösterdi. Bunun sonucunu da bugün burada aldık. Yeni Malatyaspor’umuz hak ettiği yere gelecek. Grupta il takımı az. Bu anlamda ilçe takımlarının fazla olması bazı maçlarda sıkıntı çıkmasına neden oluyor. Pendikspor maçı çıkan olayları tasvip etmiyoruz. İstanbul’da Malatyalı taraftarlarımız da bizi hiçbir maçta yalnız bırakmıyor. Alınan 3 puandan dolayı teknik ekibe ve futbolculara teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Gevrek, gelecek hafta İstanbul ekibi Bayrampaşa ile çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, "Önümüzde Bayrampaşa gibi zorlu bir müsabaka var. Liderlik koltuğuna oturduk. Bu anlamda hayati bir maça çıkacağız. İstanbul’da da ciddi manada destekçimiz var. Rakip takıma verilen kontenjan çok az. Onunla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na talebimizi olacak. Eğer büyük bir sahaya verilme durumu olursa, taraftarlarımız bu konuda mağdur olmaz. Güzel bir galibiyet aldık. İnşallah bunu Bayrampaşa maçıyla taçlandırırız" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız