SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Liglere Renk Katıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:32:18
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Basketbolu'nda 2014-2015 Basketbol Ligi'nde Minikler ve Juniorlar kategorilerinde dereceye giren kulüpler kupalarını aldı. 

Minik Erkeklerde, Konak Akademi Spor Kulübü birinci, Malatya Basketbol ikinci, Yıldızlar Basketbol ise üçüncü oldu.  Minik Bayanlarda, İnönü Üniversitesi Spor Kulübü birinciliği elde ederken, Genç Sancaktar ikinci, Konak Akademi Spor Kulübü ise üçüncü sırada yer aldı.  Junior Erkekler Ligi'nde ise Malatya Basketbol Spor Kulübü birinci oldu. Ligde, Royal Basketbol ikinci, Yeşilyurt Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Minik ve Juniorlarda da kupaların sahiplerini bulmasıyla birlikte sezon tamamlanmış oldu. 

Malatya Basketbol Spor Kulübü Antrenörü Bayram Acar, takımlarının bu sezon ligde iyi bir performans ortaya koyduğunu ifade etti.

Altyapıdan yetişen sporcularla liglerde yer aldıklarına dikkat çeken Acar, "Bu sezon Malatya Basketbol 5 kupa aldı. Bünyemizde bulunan Genç Sancaktar Spor Kulübü 3, tek kategoride lige katılan Malatya Büyükşehir Belediyespor ise 1 kupa alarak sezonu tamamladı" dedi.

Acar, Malatya Basketbol Spor Kulübü'nün lige her anlamda renk kattığını ifade ederek, "Malatya Basketbol her kategoride liglerde yer almaya çalışan bir kulüp. Malatya basketboluna altyapıdan sporcu yetiştirmenin yanı sıra liglere büyük renk katıyoruz" diye konuştu. 

Bayan basketboluna da büyük önem verdiklerini dile getiren Acar, "Genç Sancaktar Spor Kulübü olarak bayan basketboluna da büyük önem veriyoruz.Altyapımızda yetişen kızlarımız hem spor yapıyor hem de Malatya Basketbol Ligleri'nde mücadele ediyor"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız